2020-07-03 20:17

ADIO, dar rămân cu tine! ALDE nu renunță la guvernare!

 |  22:12
ADIO, dar rămân cu tine! ALDE nu renunță la guvernare!

Partidul lui Tăriceanu, ALDE, va rămâne la guvernare, au declarat surse politice pentru HotNews.ro, după o întâlnire între premierul Viorica Dăncilă și șeful Senatului care a avut loc miercuri la Vila Lac. De asemenea, PSD transmite, printr-un comunicat de presă, că cei doi au stabilit respingerea proiectului privind amnistia și grațierea.

Potrivit surselor citate, în urma întâlnirii s-a decis să se meargă pe varianta remanierii Guvernului, și nu pe cea a restructurării.

”Astăzi a avut loc o nouă ședință a coaliției de guvernare PSD-ALDE, o discuție care a vizat atât componenta politică a alianței, cât și pe cea guvernamentală. În cadrul discuției de astăzi, am abordat tema funcțiilor vacante în guvern, precum și sesiunea parlamentară extraordinară, în cadrul căreia vom respinge proiectul de lege privind amnistia și grațierea.În săptămâna care urmează, ne vom reuni pentru analiza unui amplu set de măsuri care privesc actul de guvernare asumat și agenda publică”, arată comunicatul PSD.

Discuțiile dintre cei doi lideri ai Coaliției de guvernare, Dăncilă și Tăriceanu, au avut loc în contextul în care ALDE a amenințat cu ieșirea de la guvernare dacă premierul Dăncilă nu vine cu un nou program politic și cu o restructurare a Guvernului. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-21

In legatura cu acest articol...

Mihai Tudose, IRONII despre Tăriceanu: ”Să se mai ODIHNEASCĂ un pic!”

DECIZIE PSD-ALDE: Grațierea și amnistia vor fi RESPINSE

ULTIMA ORĂ: Șeful DGIPI, Mihai Mărculescu a fost DEMIS

Premierul Dăncilă se LAUDĂ cu evoluția economiei României, peste așteptări
Parerea ta...

GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
21 Aug 2019

manechinul 5vagine si o florareasa agramata conduc ce a mai ramas din cadavrul Romaniei dupa ce au jefuit miliarde de euro cu mafia tziganeasca si traficantii de organe de la copii furati din Caracal...huooooo porcilor
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz