2020-08-10 22:46

Adrian Năstase anunță că îl dă în JUDECATĂ pe Klaus Iohannis

 |  23:44
Adrian Năstase anunță că îl dă în JUDECATĂ pe Klaus Iohannis

Adrian Năstase a anunțat joi seară că îl va da în judecată pe Klaus Iohannis, după ce acesta i-a retras decorația. Fostul premier a afirmat că a făcut deja o plângere prealabilă împotriva președintelui și a catalogat „meschin” gestul de a retrage decorațiile tuturor celor care au condamnări penale, relatează Mediafax.

„Am trecut într-o altă fază, am făcut o plângere prealabilă, urmează o acțiune în instanță, pentru că după părerea mea e vorba de un gest discreționar în condițiile în care textul respectiv nu oferă niciun fel de garanție de stabilitate în ceea ce privește acordaea sau retragerea decorațiilor. (....) A te raporta la ce s-a intamplat acum 12 ani și a reexamina acele lucruri este absolut aberant. Nu discutăm aici despre Maniu, sunt lumini si umbre, într-un fel mi se pare un gest absolut meschin și cu asta incheiem un capitol care mă deranjează”, a afirmat Adrian Năstase, la România TV.

Președintele Klaus Iohannis, a semnat pe 11 decembrie decretele privind retragerea decorațiilor celor care au condamnări penale, printre care Adrian Năstase, Miron Mitrea, Dan Voiculescu, Mircia Muntean și Ionel Manțog, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-02Parerea ta...

BOMBONEL AMETIT
02 Ian 2020

a fumat iarba saracul
VIOREL
03 Ian 2020

Vrea si Nastase sa se bage in seaman dar vremea sa a recut o data cu jafurile facute si cu incarcerate sa ...manana-ti pensia nemeritata si taci...ultracoruptule !
CAPUSE
03 Ian 2020

Magarule tu ai infintat mafia din guvern si gurelelor albe . Fabrici , resurse , banci date pe 1 leu . Pariul cu 400 salile de sport , a lui Turcangiu sef . Care nu da nici un leu , la fiscul Roman
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz