2020-02-17 14:41

Adrian Năstase: Bogdan Drăghici era în 2004 un fervent susţinător al lui Traian Băsescu

 |  11:26
Adrian Năstase: Bogdan Drăghici era în 2004 un fervent susţinător al lui Traian Băsescu

Fostul premier Adrian Năstase afirmă că liderul T.A.T.A. Bogdan Drăghici, arestat pentru violarea unei minore, era în 2004 un fervent susţinător al lui Traian Băsescu şi ”mitralia” cabinetul Năstase cu un zel vecin cu demenţa. După alegeri, acesta a fost numit director adjunct al Institutului Naţional de Administraţie, afirmă Năstase, concluzia sa fiind: ”Cine zice că impostura a început cu guvernările girate de Dragnea suferă de amnezie”.

”Bogdan Drăghici, azi arestat pentru 30 de zile pentru violarea unei minore, era în 2004 un fervent susţinător al lui Traian Băsescu. Din poziţia de lider sindical al funcţionarilor publici, mitralia cabinetul Năstase cu un zel vecin cu demenţa. După câştigarea alegerilor de către Traian Băsescu şi Alianţa DA, el a fost răsplătit cum se cuvine”, scrie Năstase, care în 2004 a pierdut alegerile prezidenţiale în faţa lui Traian Băsescu.

El aminteşte că în 2005, Bogdan Drăghici, la acel moment preşedinte al Forumului Naţional Sindical din Administraţia Publică (FNSAP) şi al Asociaţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici (ANFP), îşi depunea candidatura la funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.

”N-a putut să obţină funcţia dorită, dar s-a ales cu cea de director adjunct al Institutului Naţional de Administraţie, cu rang de subsecretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor. Cine zice că impostura a început cu guvernările girate de Dragnea suferă de amnezie”, conchode Adrian Năstase.

Preşedintele Alianţei Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor - T.A.T.A. Bogdan Drăghici a fost arestat miercuri, pentru 30 de zile, pentru viol şi agresiune sexuală în formă continuată, victimă fiind una dintre fiicele sale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-22Parerea ta...

CAZIER MURDAR
22 Aug 2019

Penalii se acuza reciproc . Interesanta lupta in mass media românească
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine