2020-08-12 00:34

Adrian Năstase, despre "recoltele politicii româneşti": O atmosferă gri...

 |  13:50
Adrian Năstase, despre "recoltele politicii româneşti": O atmosferă gri...

Fostul premier Adrian Năstase a precizat, într-o postare pe blogul personal, că a venit toamna şi „se judecă recoltele" chiar şi în politică. Năstase a făcut un tablou al politicii interne şi externe, el aducând în discuţie evenimentele importante ale momentului.

„A venit, dintr-o dată, toamna. La Cornu, cerul e acoperit și plouă. O atmosferă gri. Acum se judecă recoltele. Și în politică, probabil. De când nu mai e președinte, Băsescu e supărat pe ambasadorii străini care se pronunță în legatură cu justiția din România. În schimb, va deveni, în curând, membru (al PMP), în ciuda celor care ar dori ca el să nu revină în politică, înfrumusețând-o.  În țară, continuă violurile și accidentele de mașina. Continuă și fluxurile de refugiați în Europa. România a avut o idee de geniu: a arătat corturile în care vor sta refugiații „noștri” la iarnă. Ar trebui să fii nebun să vii din „țările calde” să îngheți în ele. Așa încât s-ar putea să ne rugăm de unii dintre ei să vină să completeze cotele”, a scris Adrian Năstase.

Fostul premier a afirmat, referitor la alegerile pentru conducerea PSD, că acestea “se vor face pe o formula modernă, utilizată de Partidul Socialist Francez și de Partidul Muncii din Israel”.

 „Nu cred însă că este suficient timp pentru pregătirea lor în această modalitate”, a mai completat Adrian Năstase.

„Întâlnirea președintelui Johannis cu concerne economice americane – atenție, pentru americani înseamnă activitate de lobby, pentru președinte poate însemna trafic de influență”, a avertizat fostul premier. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-27Parerea ta...

DUDEA (PRINCIPLE POULLY)
27 Sep 2015

DE CE SE ZICE NUMAI FOSTUL PREMIER, ȘI NU SE SPUNE ȘI FOSTUL PUȘCĂRIAȘ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz