2020-01-24 14:16

Adrian Năstase face HAZ de NECAZUL partidului: ”PSD nu face foarte bine. Poate niște lipitori ar ajuta....”

 |  20:28
Adrian Năstase face HAZ de NECAZUL partidului: ”PSD nu face foarte bine. Poate niște lipitori ar ajuta....”

Adrian Năstase afirmă, într-o postare pe blogul său, că PSD nu face foarte bine și că în cazul social-democraților este nevoie de soluții rapide și înțelepte, poate chiar și cele...medicale.

"Boboci cam putini si oarecum bezmetici. Toamna, de fapt, se aduna nu doar copiii la scoala ci si crizele  in viata politica romaneasca. Principiul lui Peter se verifica din nou: dificultatile nu vin niciodata singure. In plus, este ceea ce  vanatorii stiu- cand un animal este ranit atat vanatorii cat si gonacii ii iau urma.

 

Apropo, era induiosatoare grija asociatiilor de patru labute pentru mistretii lui Tiriac. Acum toata lumea vrea  sa  participe la  „genocidul” mistretilor din tara (aproximativ 140 000), pe motiv de pesta porcina.

 

Revenind, cred ca PSD nu face foarte bine. In evul mediu, in astfel de situatii, se puneau lipitori. Nu cred ca ar produce efecte. Sunt suficiente.  In alte situatii, celor bolnavi li se lua sange.  Grea decizie." scrie fostul premier și lider al PSD pe blogul său.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-15Parerea ta...

BOLSEVICII
15 Sep 2018

Puscariasul nastase rade de borfasii pe care chiar el i-a crescut , hoti , plagiatori si lichele bolsevice lipsite de educatie . La temelia constructiei organizatiei mafiote psd a contribuit din plin si nastase .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine