2020-03-30 14:20

Adrian Năstase FACE PRAF dezbaterea lui Iohannis cu jurnaliștii: ”Am urmărit o ședință de cenaclu”

 |  22:51
Adrian Năstase FACE PRAF dezbaterea lui Iohannis cu jurnaliștii: ”Am urmărit o ședință de cenaclu”

Adrian Năstase susține că dezbaterea organizată de Klaus Iohannis în această seară a fost ”o poveste neinteresantă”. Fostul premier a mai precizat că șeful statului nu a abordat nicio temă de interes și s-a arătat indignat că nu au avut acces liber jurnaliștii.

”Dacă mai dura puțin probabil că ar fi trebuit să pun ceasul să sune ca să mă trezească. Am urmărit o ședință de cenaclu. A fost o poveste absolut neinteresantă. Nicio temă de interes și cred că, studentul acela care a spus că: domnule, poate ar fi trebuit să chemați și niște jurnaliști care să vă pună niște întrebări adevărate, cred că el avea dreptate. În rest, mingi ridicare la fileu pe teme banale. Chiar și atunci când au fost niște lucruri mai interesante, răspunsurile au fost banale. Ce am reținut eu! Pe politică externă Iohannis merge în continuare pe pilot automat. (...) Cinci ani de zile ce a făcut la Cotroceni și pentru țară. Era supărat că Dăncilă nu a venit la consultările cu președintele mediator. Președintele care lucrase săptămâni întregi ca să dărâme Guvernul PSD și el era și parte și arbitru în povestea asta. Și trebuia să meargă la Cotroceni când Iohannis își punea pălăria de mediator... jenant”, a precizat Adrian Năstase la România TV. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-19Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
19 Noi 2019

fereasca Dumnezeu sa mai ajunga vreodata la putere acest parsiv arogant..ca toata Romania ca deveni o dictatura de tip nord-koreean plina de GULAG-uri si masacre precum cele din decembrie 1989 si mineriadele din 1990-1992 Nu-ti place "cenaclul" lui Johannis dar mergeai la KIM IR SEN la specializare ca acolo e bine cand aplauda toti la comanda,ati jefuit 30de ani toata Romania si aveti miliarde de euro in conturi scarbelor kominterniste
COCO
20 Noi 2019

mai traiesti mai puscarie
DRESDA
20 Noi 2019

Am urmarit un circ al unui dement alogen
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine