2020-08-07 01:32

Adrian Năstase îl ACUZĂ pe președintele Iohannis că i-a FURAT sloganul de campanie

 |  19:44
Adrian Năstase îl ACUZĂ pe președintele Iohannis că i-a FURAT sloganul de campanie

Adrian Năstase susține că președintele Klaus Iohannis i-a preluat tema de campanie folosită la alegerile prezidențiale din 2004. Fostul premier al României a declarat că tema e nepotrivită pentru Iohannis, însă se simte măgulit că, după atâția ani, un candidat preia tema sa.

Adrian Năstase susține că președintele Klaus Iohannis i-a preluat tema de campanie folosită la alegerile prezidențiale din 2004. Fostul premier al României a vorbit despre acest subiect, duminică, la Antena 3, unde a declarat că tema e nepotrivită pentru Iohannis, însă se simte măgulit că, după atâția ani, un candidat preia tema sa.

„N-am folosit termenul de plagiat, pentru că sunt extrem de măgulit că, după 15 ani, un candidat la prezidențiale preia tema principală de campanie, iar cartea pe care am publicat-o este o dovadă că, în perioada 2002-2004, practic acea teamă era una principală care avea un anume sens, România intrase deja în NATO, finalizase negocierile cu Uniunea Europeană, căutam un nou model pentru viitor și atunci formula de "România Normală", normalitatea ca stare are acest obiectiv de a prezenta un sens viitor.

(...) Ceea ce e ciudat pentru mine că, după 5 ani, după o perioadă foarte complicată, pentru al doilea mandat, Iohannis vine și ne propune o Românie normală, în timp ce toate tricourile din jurul lui vorbesc despre o Românie altfel”, a declarat, la Antena3, Adrian Năstase. 

„Consider însă că este o temă nepotrivită pentru Iohannis, i se potrivea mai bine premierului Dăncilă", a mai spus Adrian Năstase.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-15Parerea ta...

CRâșMA DE CARTIER
15 Sep 2019

Sunte-ti jalnici tovarăși din mizerie in mizerie și asta este o mare realizare romano-țigănească .
BIBICU
16 Sep 2019

NESIMTIREA, GOLANIA SI ZMINTEALA LA ROMANI NU ARE LIMITE.......
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz