2020-04-08 00:22

Adrian Năstase îl ACUZĂ pe președintele Iohannis: ”Încalcă Constituția, ar putea fi suspendat!”

 |  21:44
Adrian Năstase îl ACUZĂ pe președintele Iohannis: ”Încalcă Constituția, ar putea fi suspendat!”

Adrian Năstase afirmă, într-o postare pe blogul său, că președintele Klaus Iohannis nu ține cont de noua majoritate parlamentară și că ignoră poziția partidelor în criza pe care el a creat-o și se ante-pronunță în legătură cu rezultatul consultărilor de la Cotroceni.

"In seara asta, Klaus Werner Iohannis a anuntat că, după căderea guvernului Iohannis I, va anunta mâine un nou guvern – guvernul Iohannis II. După un simulacru de consultări cu partidele politice. Va dori să facă aceeasi smecherie pe care a făcut-o, in mai multe rânduri, Băsescu, desemnându-l pe primarul Negoită sau pe consilierul de la BNR – Lucian Croitoru – candidati de premier. Nu vreau să merg si mai in urmă…

Astăzi, in Parlament, prin adoptarea cu un vot zdrobitor a motiunii de cenzură, s-a evidentiat o nouă majoritate. O majoritate care poate, in mod legitim, să propună un candidat de premier. Inteleg că PSD, Pro România si Alde ar dori să facă o astfel de propunere (poate sprijiniti de UDMR).  Iohannis vorbeste de democratie dar ignoră pozitia partidelor in criza pe care el a creat-o si se ante-pronuntă in legătură cu rezultatul consultărilor. In plus, face acuzatii si jigneste un partid politic. Jigneste si actualul parlament" scrie Adrian Năstase pe blogul său.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-06Parerea ta...

CIUMA ROSIE
05 Feb 2020

s-a trezit si panarama de popo-bombo-arogantul sa vorbeasca
HAZNA
06 Feb 2020

HAI SICTIR MAGARULE . Pe turceste
PUșCăRIAșUL NASTASE
06 Feb 2020

A ajuns pușcăriașul Năstase sa-ți predea lecții de democrație și civilizație ? ( Brățările DACICE își poarta încă blestemul )
PROCURORUL DE SERVICIU
06 Feb 2020

TREBUIE IMEDIAT ICHIS PE VIATA CA ESTE IN CONTINUARE UN MARE INFRACTOR NEPEDEPSIT PENTRU DISTRUGEREA ROMANIAIE A CONVENIT CU BANDITII DIN JUSTITIE SA FACA PARNAIE DOAR PE ACTE PENTRU TERMOPANE. TOAT EXPUNERILE LUI PUBLICE CA PUSCARIAS SUNT PERICOLE GRAVE ADUSE SIGURANTEI CETATEANULUI SI TARII... URGENT MAFIOTUL TREBUIE ARESTAT.
BON BONEL
06 Feb 2020

BALACEANCA PE VIATA PETRU PROCURORUL DE SERVICIU!
MINDRU NASTASE
06 Feb 2020

Silvian Ionescu, fost ofițer de Securitate și fost lider al FSN/PD, face dezvăluiri explozive. Joi, într-o postare pe Facebook, acesta a scris că Adrian Năstase „a fost referent și mai apoi doar colaborator în serviciul ce îl conduceam în DIE”.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine