2020-06-02 18:45

Adrian Năstase ÎL FACE PRAF pe Băsescu: ”Sunt tot mai convins că SUFERĂ de Alzheimer!”

 |  22:36
Adrian Năstase ÎL FACE PRAF pe Băsescu: ”Sunt tot mai convins că SUFERĂ de Alzheimer!”

Adrian Năstase îi răspunde lui Traian Băsescu, după ce fostul preşedinte i-a reproşat vechiului său adversar politic că a introdus în Constituţie, la modificarea din 2003, două chestiuni cu efecte negative. Fostul lider PSD dezvăluie că ideile au aparţinut PNL şi PD.

"Sunt tot mai convins că Băsescu suferă de Alzheimer. E de inteles. Atatia ani in regimul comunist, apoi in regimul mafiot, călărind o vreme axa Bucuresti-Londra-Washington, „reusind” proiectul Marii Uniri cu Basarabia, creator si adversar al DNA, al grupului celor sase din care trei i-au arestat pe ceilalti trei..Toate astea generează stres. Asa incât e de inteles ce i se intâmplă. Era fragil incă din 2004. Vă aduceti aminte cum isi stergea lacrimile cu dosul palmei cand a aflat că Stolojan era bolnav…Lasă semne lucrurile astea.

Iata si un exemplu recent. Intr-o conversatie  cu Denise Rifai, marele pacient afirma:

”Marele jurist Adrian Năstase trebuie să și-o reproșeze. El a făcut două prostii majore în această Constituție. A făcut mandatul de 5 ani și a doua eroare pe care a făcut-o e că deciziile CCR putea fi înfrânte de Parlament cu două treimi. Adrian Năstase le-a scos, nu știu ce l-a inspirat ca mare jurist. Asta trebuia să rămână.”

Trebuie să repet ce am scris, in mai multe randuri, pe blog:

„In ceea ce priveste mandatul prezidential de 5 ani, se poate observa si din Raportul anexat (punctul 18), ca amendamentul respectiv a fost depus de senatorul Iorgovan, impreuna cu grupurile parlamentare PD si PNL !!! Intentia era de a separa „locomotivele” PSD  de alegerile parlamentare. Am mai explicat faptul ca aceasta initiativa nu a fost a mea. Puteti citi ceea ce am scris pe aceasta tema, pe blog, in 18 martie 2011 („Mandatul de 5 ani”), inclusiv promisiunea – „din acest moment, voi considera ca oricine mai lanseaza o astfel de minciuna este fie idiot, fie rau-voitor”. Honi soit qui mal y pense!”

In ceea ce priveste modificarea procedurii legislative, eliminarea atributiei parlamentului de a cenzura cu 2/3 din voturi deciziile CCR, această propunere a apartinut partidului lui Băsescu!!", scrie Adrian Năstase pe blog.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-23

In legatura cu acest articol...

Viorica Dăncilă, noi ACUZAȚII la adresa lui Liviu Dragnea: ”Am fost IZOLATĂ la Palatul Victoria!”

ALDE dă lovitura finală PSD: Tăriceanu va CANDIDA la alegerile prezidențiale

Băsescu a RĂBUFNIT: ”Mi s-ar usca mâna dacă aș vota PSD!”

Liviu Pleșoianu nu SE LASĂ: ”Voi candida din partea românilor!”
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine