2019-10-16 17:45

Adrian Năstase, la Moscova, împreună cu Dumitru Prunariu

 |  10:32
Adrian Năstase, la Moscova, împreună cu Dumitru Prunariu

Potrivit presei ruse, fostul premier român, Adrian Năstase, s-a aflat în aceste zile la Moscova, împreună cu o delegație românească de experți și profesori universitari, pentru a participa la conferința „Vecinătate și buna vecinătate în afacerile internaționale. O privire specială în ceea ce privește relațiile româno-ruse”.

Evenimentul a fost organizat în comun de Fundația „Gorchakov” de la Moscova și Fundația Europeană „Nicolae Titulescu” de la București, iar din delegația românească au mai făcut parte fostul ambasador al României la Moscova (2004-2005) și, totodată, primul cosmonaut român, Dumitru Prunariu, precum și directorul Institutului pentru studii politice de apărare și istorie militară, Mihail Ionescu. De partea rusă, la conferință au participat directorul Fundației pentru diplomație publică „A. M Gorchakov”, Leonid Drachevski, doctorul în științe politice al Institutului Economiei Mondiale și Relațiilor Internaționale „E. M. Primakov”, Nadejda Arbatova şi Oleg Malghinov, fost ambasadorul extraordinar si plenipotențiar al Rusiei în România între 2011 și 2016.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-18Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
18 Mar 2018

cine mama dracului e „Gorchakov” ca nu am auzit de asa ceva..toata lumea stie de „Gorbaciov”..si de cand e Nastase-sinucigasul mare prieten cu Dumitru Prunariu Adica la modul ca Dumitru Prunariu a facut ceva memorabil si deci merita respect,dar sa-l pui in aceeasi poza cu Nastase deja incepi sa te scarpini in cap si sa te intrebi Ce are Nastase cu cosmonautii in comun?
RUSINE !
18 Mar 2018

Cat de jos s-a coborat dl Dumitru Prunaru facand parte dintr-o delegatie care are in componentza sa un puscarias care a vandut zacamintele si padurile Romaniei . Trist sa te fotografiezi langa un borfas pesedist ca nastase .
@ CUCUVEAUA....
18 Mar 2018

Macar daca si avea 1% din cultura acestui om...si nici atunci nu ai avea dreptul să vorbești, avortonule
”CULTURă” LA NăSTASE?!
18 Mar 2018

La CE? La FURAT, DEVALIZAT?! Eminescu spunea: ”am văzut multe inteligențe, CARACTERE...RAREORI!” Degeaba ai inteligență, degeaba ”cultură” dacă ești IMORAL și/sau AMORAL....ești o scursură a societății și devii PERICULOS, prin lipsa de repere morale, de limită, de măsură! E un ȚIGAN romanizat cu aere de ”telectual”. PUNCT. P.S. Locul lui e la pușcărie, nu între oameni!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray