2019-10-20 03:58

Adrian Năstase sare la ATAC. Ce mesaj are pentru Liviu Dragnea

 |  17:51
Adrian Năstase sare la ATAC. Ce mesaj are pentru Liviu Dragnea

Fostul premier și președinte al PSD, Adrian Năstase iese cu un atac surprinzător împotriva actualei conduceri a partidului. Năstase consideră că programul de guvernare trebuia modificat și că Liviu Dragnea trebuia să ia în considerare și celelalte opinii din partid.

„Un partid mare nu poate să funcţioneze cu un singur punct de vedere. E de neînţeles cum un partid la guvernare, în loc să adune oameni, să adauge primari, consilieri, elimină felii de partid, ceea ce duce la o limitare a forţei lui. În aceşti doi ani de guvernare, România nu a făcut o reformă a Justiţiei aşa cum trebuie, nu a fost repornită şi finalizată reforma Constituţională. Formula de regim semi-prezienţial este dăunătoare. E o maşină cu doi şoferi, cu două volane, fiecare conduce în fiecare direcţie. Iohannis spune că a aşteptat-o pe Viorica Dăncilă să se prezinte la el. Dar ce, Viorica Dăncilă e salariată la Cotroceni? E o formă de umilire. Cotroceniul nu reprezintă Mecca. (...) Ne întoarcem la delictul de opinie. E o greşeală pe care Liviu Dragnea o face.

El ar fi trebuit să ia lucrurile din scrisoare şi să le pună în discuţie. Lucrurile de acolo erau necesare pentru revigoarea partidului. În loc să se facă o restrcuturare a Guvernului, s-a mers pe ideea de remaniere. Am scris: dacă veţi face remanieri, îl faceţi pe Iohannis arbitrul jocului, ceea ce s-a întâmplat. Trebuia modificat programul de guvernare. Nici Vechiul Testament nu a rămas imuabil. Venţi şi cu un mesaj pentru Europa, pentru că nu puteţi să ignoraţi complet rezoluţia de la Bruxelles. Acum, o să fie pusă rezoluţia la congelator. Un vot în Parlament era o ocazie de a face amnistie şi graţiere în interiorul partidului. Nu poţi veni să vorbeşti despre amnsitie pentru întregul popor, când nu elimini oameni în propriul partid. Trebuie făcut un efort la nivelul unui grup de înţelepţi în partid", a declarat Adrian Năstase pentru Adevărul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-13Parerea ta...

ANONIM
13 Dec 2018

Fiecare piere l pe mina lui
BOMBONEL
13 Dec 2018

Borfasul de la Cornu a uitat ca in 2003 si-a modificat constitutia in propriul interes. Dar a avut parte Basescu de toate modificarile. Acum vrea amnistie licheaua ca sa se intoarca inapoi in politica. Esti expirat gunoi bolsevic , locul tau si al ciumei rosii este la tomberonul istoriei.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray