2020-07-07 16:21

Adrian Năstase sfătuieşte PSD să meargă în Parlament pentru un vot de încredere

 |  08:13
Adrian Năstase sfătuieşte PSD să meargă în Parlament pentru un vot de încredere

Fostul premier Adrian Năstase sfătuieşte PSD să meargă în Parlament pentru un vot de încredere pentru a verifica soliditatea majorității parlamentare. Năstase a ţinut să precizeze că nu se referă la o remaniere guvernamentală decât în contextul unui vot de încredere.

„După părerea mea, pentru a verifica soliditatea majorității parlamentare, în momentul în care va reîncepe sesiunea parlamentară în februarie, când ar fi posibilă și o remaniere guvernamentală, să se ceară un vot de încredere în Parlament care, evident, ar confirma soliditatea acestei majorități, dacă ea va exista în continuare, pentru că strategiile de partid pot să ducă într-o direcție sau alta și reuniunile de partid vor fixa strategia inclusiv în Parlament și în legătură cu acțiunea guvernamentală.”, a precizat Adrian Năstase.

Fostul premier a ţinut să precizeze că nu se referă la o remaniere guvernamentală decât în contextul unui vot de încredere.

”Deci eu nu discut despre remaniere decât într-un context mai larg al unui vot de încredere, care ar putea să fie cerut în Parlament și care ar fixa, ar fotografia situația politică actuală cu un președinte de o anumită culoare și o majoritate parlamentară și un guvern de altă culoare.", a completat Adrian Năstase.

Sfatul fostului lider PSD Adrian Năstase a venit înainte de Comitetul Executiv al PSD ce va avea loc săptămâna viitoare. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-24Parerea ta...

NEAMTUL
24 Noi 2014

Ce fel de fiinte biologice or fi cei ce vietuiesc pe pamant dacic de accepta ca un puscarias ordinar sa le dea sfaturi??????????...............
MARIANA
24 Noi 2014

da ce cauta un fost puscarias actualmente infractor, un hot si un nesimtit ca adelu sa dea el sfaturi plagiatorului fonta? asta trebuie batut cu pietre nu sa-l ascultam cum debiteaza puscariasul.
MARIANA
24 Noi 2014

sunt io, labarul basist de la miezul noptii si am iesit la agatat de barbati! prefer pesedisti pt. ca o au lunga, groasa si rosie! :)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz