2020-07-04 14:47

Adrian Papahagi: Elena Udrea, la fel de toxică ca Victor Ponta. Două junk-foods cancerigene

 |  11:17
Adrian Papahagi: Elena Udrea, la fel de toxică ca Victor Ponta. Două junk-foods cancerigene

Fostul vicepresedinte PMP Adrian Papahagi a precizat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că o eventuală candidatură a Elenei Udrea la alegerile prezidenţiale nu va face decât să îl ajute pe premierul Victor Ponta. Papahagi a ţinut să precizeze că liderul PMP este „la fel de toxică” ca prim-ministrul şi astfel se vor lupta „două junk-foods cancerigene”.

“Pe Elena Udrea o susțin cel mai puternic Ponta și Gușă, vechii ei prieteni. Mecanismul este elementar: Udrea e larg detestată, deci mobilizează la vot electoratul lui Ponta (așa cum a trebuit să fie ascunsă în vara lui 2012 ca să nu se trezească Președintele că e suspendat). Îi permite lui Ponta să personalizeze lupta și să o reducă la înfruntarea cu “regimul Băsescu”, ceea ce îi convine de minune, fiindcă altfel ar trebui să explice proiectele pe care nu le are, realitățile care nu-i convin și scandalurile de care nu știe cum să mai scape”, a precizat Adrian Papahagi.

Fostul membru PMP a mai spus că prin candidatura Elenei Udrea la alegerile prezidenţiale se vor confrunta „două junk-foods cancerigene”.

“Udrea e alibiul ideal al găunoșeniei lui Ponta: la fel de lipsită de substanță, la fel de contestabilă, la fel de toxică. Se vor înfrunta două produse media, pompate cu bani și consultanță străină, două junk-foods cancerigene. Prin gălăgie, invectivă, harță permanentă, salturi cu parașuta și alte circării, Ponta și Udrea speră să atragă toate reflectoarele asupra lor și să îi eclipseze pe Iohannis și Macovei”, a afirmat Adrian Papahagi.

El a ţinut să mai precizeze că „o eventuală candidatură a lui Udrea face jocurile lui Victor Ponta”. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-17Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
17 Aug 2014

in sfarsit Papahagi spune adevarul;Ponta si Udrea sunt degetele de la aceeasi manusa controlata de marele papusar(LICURICIUL) Eu nu as spune junk-food ci pur si simplu CIANURA
PARPANGHEL
25 Aug 2014

Brusc si instantaneu la ,,dascalimea''din jurul B i B i c u l u i se facu lehamite de ,, D a m a ...bine '' ancorata total la ,,p a r i m a '' marinelului. Singuri mohikani din jurul fufei au ramas Jelu Visinika , Edmundu Talmaceanu , Hoara si popesti ... Nimic la ORIZONT , doar Phata Morganatica!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz