2020-02-21 18:31

Adrian Năstase: „Băsescu se crede Dumnezeul poporului, privirea lui Sever Voinescu este de nepreţuit”

 |  15:44
Adrian Năstase: „Băsescu se crede Dumnezeul poporului, privirea lui Sever Voinescu este de nepreţuit”

Fostul premier comentează pe blogul său declaraţiile preşedinteluide la postul public de radio, în special atacurile la adresa unor membri PDL,adăugând cu ironie că privirea lui Sever Voinescu la Realitatea TV în faţa declaraţiilorprezidenţiale a fost „priceless”.

Preşedintele CNal PSD, Adrian Năstase, îi sfătuieşte pe Sever Voinescu şi Cristian Preda săaibă o reacţie normală în faţa atacului prezidenţial, căci de asta va depindeanvergura lor publică. „Dacă oamenii aceştia nu au curajul să recunoască niciîn ultimul ceas caracterul mizerabil al celui pe care îl adulează, atunci să nuspere la mai mult în cariera lor. Nu spun că nu vor avea funcţii. Spundoar că nu vor avea prestigiu”, a explicat Năstase. Acesta consideră că şeful statului a reuşit să sară „gardul bunului simţ”,deoarece s-a crezut „Dumnezeul poporului”. În acelaşi timp, social democratul ironizează declaraţialui Băsescu că ar da guvernarea pe mâna Opoziţiei, dacă aceştia acceptă săaccelereze măsurile de reformă. „Care ar fi aceste măsuri în opiniailustrului prezident? Tăieri de peste tot, impozitarea pensiilor. PSD, opiniapublică şi bunul simţ nu vor accepta niciodată ca reforma statului înseamnă săîţi distrugi propriul popor, atunci când setea de putere te duce până lairaţional. PSD va veni la guvernare să schimbe această direcţie, dezavuată deaproape 90% din populaţia României. Tocmai de aceea este nevoie de alegerianticipate, pentru ca Băsescu să înţeleagă că nu el decide guvernele, aşa cumfăcea Carol al II-lea, între două curse prin budoarul Elenei Lupescu, cipoporul, pe care «îl iubea» şi îl invoca atunci când putea să îl păcălească”,spune fostul premier.

„Urăşte profesorii”

Adrian Năstasemai taxează şi declaraţia preşedintelui în care susţine că munceşte 16 ore pesăptămână şi că este mai prost plătit decât un profesor. „Nu aş vreasă fiu dur, sau neelegant, dar nu mă pot abţine. A spune aşa ceva este purămojicie. Şi Băsescu nu a spus aceste lucruri fiind prost informat şi cu atâtmai puţin dezinformat, ci a spus-o din ură, cu speranţa că cei care considerăşcoalao povară, iar pe profesori ca pe nişte gardieni ai unei închisoriunde nu se poate juca barbut şi asculta manele toată ziua, vor spune «câtădreptate are omul ăsta»”, a comentat social democratul. „Acestaeste preşedintele României. Un om care urăşte profesorii, care consideră căreforma statului este o problemă de capriciu şi de decizie personală,care calcă în picioare pe oricine ca să îşi atingă scopurile până ladescumpănirea propriilor aliaţi. Privirea lui Sever Voinescu la Realitatea, înfaţa declaraţiilor prezidenţiale - priceless!”, a concluzionat pe blogul săuAdrian Năstase


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-05-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine