2020-02-28 21:32

Adriana Săftoiu, despre referendumul pe tema familiei: Eu cu fiul meu suntem o familie?

 |  09:51
Adriana Săftoiu, despre referendumul pe tema familiei: Eu cu fiul meu suntem o familie?

Prim-vicepreşedintele PNL Adriana Săftoiu a precizat luni, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că s-a abţinut la votul dat în Biroul Politic Central privind susţinerea organizării referendumului pe tema familiei în luna aprilie. Liberala a susţinut că şi-a întrebat colegii dacă ea şi fiul ei alcătuiesc o familie în sensul ”tradiţional” al cuvântului.

”Azi, am întrebat dacă eu cu fiul meu suntem o familie. Şi dacă cumva un partid naţional liberal nu ar trebui să plece, în orice judecată despre res publica, de la dezideratul că nici o minoritate nu trebuie neglijată, doar pentru că o majoritate se pronunţă diferit, M-am abţinut la vot! Nu singura! Am fost mai mulţi, dar nu cei mai mulţi. Însă suntem voci care susţinem că, atunci cînd majoritatea decide într-un fel, obligaţia politicului este să găsească acele formule prin care să ofere protecţie şi minorităţii”, a scris Adriana Săftoiu.

Acesta a susţinut că ”familia tradiţională” poate ascunde drame care nu corespund unei imagini idilice.

”Nu am nici un chef să intru acum în discuţii despre căt de veselă e familia tradiţională şi cât de fericiţi sunt copiii crescuţi în familii tradiţionale, în care urletele pot prăbuşi blocuri. Mă limitez să spun doar atât: orice voi face ca om politic va pleca de la principiul protejării drepturilor fiecărui individ”, a completat prim-viceppreşedintele PNL. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-15Parerea ta...

UN CETATEAN
15 Noi 2016

Organizarea unui asemenea referendum este o prostie. Exista definitia familiei in dictionarul limbii romane. Nu trebuie un referendum pentru acest aspect.
CROCODILUL FLAMAND
15 Noi 2016

TANTI...DAR CUM AI FI AVUT COPILUL DACA ERAI LESBI????...LINGEAI SPERMA SI DUPAIA O VOMITAI IN VAGINUL COLEGEI SI VICEVERSA????HAI SA RASPUNDEM LA INTREBAREA DE BAZA....CE FEL DE FAMILIE E AIA CARE VREA SA READUCA SODOMA SI GOMORA IN ACTUALTATE??????VA PLACE SATANA?....ATUNCI DUCETI-VA LA DRACU...SI TRAGETI USA DUPA VOI SI APA LA WC....SOCIETATEA CIVILIZATA NU ARE NEVOIE DE ASA CEVA...PEDOFILII AR TREBUI DUSI LA ALCATRAZ...PE INSULA FERICIRII VESNICE....SI CU ASTA BASTA...VREI SA FI GAY-LESBI HOMO DU-TE LA PUSCARIE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine