2020-04-08 16:00

Ajutor important pentru români. Ce proiect de lege pregătește PSD

 |  12:21
Ajutor important pentru români. Ce proiect de lege pregătește PSD

Potrivit unui comunicat de presă transmis de PSD, parlamentarii social-democrați vor depune joi un proiect de lege care prevede suspendarea, la cerere, a tuturor obligațiilor de plată către bănci în ceea ce privește creditele și dobânzile aferente

Social-democrații susțin că măsura este valabilă atât pentru companii, cât și pentru persoanele fizice și se aplică tuturor creditelor bancare contractate până la data de 19 martie 2020, inclusiv. Suspendarea ratelor bancare va opera până la finalul anului 2020, durata contractuală urmând a se prelungi corelativ.

”Guvernul trebuia să ia măsuri curajoase, ferme și clare de susținere a populației și a mediului de afaceri. Am văzut, în schimb, multă șovăială și o lipsă totală de reacție rapidă. Suntem într-o luptă contracronometru. Mai târziu va fi prea târziu. Suspendarea plății ratelor bancare este o măsură de sprijin a populației în confruntarea cu criza economică generată de epidemie și solicitată de tot mediul de afaceri”, a declarat președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, potrivit sursei citate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-19Parerea ta...

MURDăRIA PSD
20 Mar 2020

Vorbe mizerabile
FANE GLONTZ
21 Mar 2020

O DATA CU DISPARITIA DENISEI RIFAI DE LA REALITATEA PLUS , APARE ZILNIC PE STICLA CIUMA BUBONICA ANCA ALEXANDRESCU . SI PE ASTA TOT MARCELICA CIOLANU O IMPINGE DE LA SPATE ? SAU TOV. GUSA ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine