2020-02-25 21:35

ULTIMA ORĂ: ALDE iese de la Guvernare. Tăriceanu RENUNȚĂ la candidatura la prezidențiale. Pe cine susține ALDE

 |  18:34
ULTIMA ORĂ: ALDE iese de la Guvernare. Tăriceanu RENUNȚĂ la candidatura la prezidențiale. Pe cine susține ALDE

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a anunțat că partidul pe care îl conduce a decis ieșirea de la guvernare după deciziile eșuate cu PSD. În plus, Tăriceanu anunță că renunță la candidatura pentru președinția România.

Tăriceanu a mai anunțat în urmă cu puțin timp că își va depune și demisia de la șefia Senatului.

ALDE a decis ca miniștrii săi să se retragă din funcțiile lor, iar cei care nu se supun acestei decizii vor fi excluși din partid.

Legat de alegerile prezidențiale, Călin Popescu Tăriceanu renunță la candidatură și partidul pe care conduce, împreună cu ProRomânia, a decis susținerea unui candidat independent în persoana lui Mircea Diaconu căruia îi vor oferi tot sprijinul politic și logistic necesar.

”Am constat că coaliția funcționa defectuos și la nivel local, și la nivel central. De aceea cred că este mai corect să ne despărțim civilizat. Noi vom trece în opoziție. Am anunțat la candidatura la prezidențiale. Luni îmi voi anunța demisia din funcția de președinte al Senatului. Le-am propus colegilor să susținem candidatura lui Mircea Diaconu. Suntem dispuși să-i acordăm sprijinul logistic pentru a-și derula campania. Am discutat acest lucru și cu Victor Ponta și a fost și el de acord să susțină candidatura lui Mircea Diaconu, care este foarte mobilizat pentru această bătălie” a anunțat Călin Popescu Tăriceanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-26

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
26 Aug 2019

are dreptate...decat capitan pe Titanicul gaurit mai bine pasager intr-un alt vapor.La urmatoarele alegeri PSD nu are nici o sansa
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine