2020-08-05 02:51

ALDE dă ora exactă la Garda Națională de Mediu, prin MOP-ul lui Crin Antonescu

 |  13:03
ALDE dă ora exactă la Garda Națională de Mediu, prin MOP-ul lui Crin Antonescu

Prin venirea la guvernare a PNL, Garda Națională de Mediu și-a schimbat conducerea. De fapt, schimbarea conducerii este doar pe hârtie, pentru că, în realitate instituția este dirjjată și controlată de către oamenii susținuți și garantați de ALDE.

Premierul Ludovic Orban a numit pe funcția de comisar general pe gălățeanca Marioara Artemis Gătej, care are în subordine trei comisari generali adjuncți - Alexandru Mihai Cacoveanu, Marius Octavian Popa și Adrian Haralambie Bidu.

Alexandru Mihai Cacoveanu este un fost consilier local PNL din Scorniceşti, protagonist într-un scandal de mită electorală, în urmă cu câţiva ani, mai exact în 2016, când a distribuit cadouri de Moş Nicolae, copiilor din mai multe şcoli din oraş, susţinând că darurile vin din partea partidului pe care îl reprezintă, deşi acţiunea fusese adoptată în consiliului local de consilierii tuturor partidelor, fondurile necesare - 250 de milioane lei vechi, venind din bugetul local. Cel de al doilea comisar general adjunct, Adrian Haralambie Bidu, este fostul consilier al Grațielei Gavrilescu, cel care îi ducea geanta acesteia la toate deplasările prin țară, iar ministrul Mediului Costel Alexe l-a promovat și pentru consilierea foarte bună asigurată fostului ministru al ALDE. Cel de al treilea adjunct al GNM, Marius Octavian Popa (MOP) este un profesor de istorie din Tulcea, crescut și promovat de Crin Antonescu, și de aceea a și fost botezat de cei de la GNM cu numele de „MOP-ul lui Crin”. În guvernul Tăriceanu, MOP-ul lui Crin a fostl, între 2007 și 2008, comisarul general al GNM, iar, ulterior, s-a rebrenduit politic și este liderul ALDE Tulcea. Însă, potrivit informațiilor noastre, MOP-ul lui Crin, având în spate și experiența din era Tăriceanu, este cel care dirijează și controlează tot ce mișcă în Garda Națională de Mediu, chiar dacă liberala Marioara Artemis Gătej este șefa din scripte a acestei instituții. Practic, la ora actuală, ALDE dă ora exactă la GNM prin MOP-ul lui Crin Antonescu ajutat de umbra Grațielei Gavrilescu, Haralambie Bidu. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz