2020-08-09 11:54

ALDE își ASUMĂ insultele și amenințările vicepreședintelui Cătălin Beciu la adresa protestatarilor

 |  10:20
ALDE își ASUMĂ insultele și amenințările vicepreședintelui Cătălin Beciu la adresa protestatarilor

Robert Veress

Au trecut două zile de când Cătălin Beciu, vicepreședinte ALDE (posibil ex-vicepreședinte), insultă, amenință și incită (chiar la linșaj) la adresa celor care protestează, nemulțumiți de dorința Guvernului de a impune, prin ordonanțe de urgență, o grațiere colectivă de care să beneficieze mai multe „vedete DNA” și dezincriminarea parțială a abuzului în serviciu și a conflictului de interese. Și nicio reacție nu vine de la co-președinții ALDE, Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin sau de la vreun for de conducere al partidului. Aceasta înseamnă că ALDE îl asumă pe Beciu cu insultele, amenințările și instigările lui.

Între timp, Beciu (în fotografie, cel din stânga lui Tăriceanu, cu batistă în buzunarul sacoului) dă de înțeles că a demisionat din funcția de conducere. El spune că a trecut „pe persoană fizică”, fiindcă „se pare că funcțiile îmi impun o autocenzură pe care nu ştiu să o gestionez”. De asemenea, a șters o postare (de pe contul său de Facebook), care a făcut valuri în presă, explicând că ar fi făcut-o „Nu pe şest, ci pe față” și adăugând că motivul ar fi fost „să nu mai fie invadate listele prietenilor”. Mai mult, chiar prezintă un fel de scuze: „Cred sincer că mi-a scăpat accelerația. Scârbă, nazişti... A fost mult, întradevăr”. Tot între timp, însă, continuând chiar până cu câteva minute înainte de redactarea acestui articol, a postat alte mesaje, unele chiar mai scandaloase ca cel care a oripilat literalmente o țară întreagă, minus indivizi precum Beciu, Mircea Badea și cei care „se uită în gura acestora”.

Să exemplificăm (tot ce urmează sunt postări sau pasaje din postările recente ale lui Beciu):

Sunt de acord cu Badea. Din nou. Este război, cu tot ce înseamnă asta. E mutilant, e cu sânge, e cu morți. Urlau nişte cretini USR-işti ( deşi mă exprim pleonastic ) că ne întoarcem la anii 90'. Păi, cretinilor, nu ne întoarcem, ci ne îndreptăm către. Nu de alta, dar acum suntem în anii 50'. Corupția din procuratură şi sistemul penitenciarelor trebuie pedepsită. Ăstia sunt defecți, defecți rău de tot. Nişte animale. Auzi: "amnistia pune în pericol drumul european...". Să moară mă-ta? Nu cumva îl pui tu? Javrelor! Împuțiților! Animalelor! Editez. M-am enervat! Rău! Am o intrebare: dacă mai ies ăstia, vine cineva cu mine, în fața lor? Eu m-am mai dus o dată, singur, când au ieşit "tinerii frumoşi şi liberi". La câteva minute a mai venit un prieten şi...atât. Câți veniți? Sau, veniți?

Nu mă mai interesează ce a spus Ghiță. Koveşi si procurorul şef trebuiesc demişi pentru ceea ce au spus despre ministrul lor.

Uite-i, mă, ce draguți sunt... Cretinei, n-am avut în viața mea vreo treabă cu corupția. Muncesc, donez, construiesc şi ajut oameni. N-am candidat la nimic, niciodată (Cătălin Beciu a fost secretar de stat, în anul 2015, la Ministerul Energiei, IMM-urilor şi Mediului de Afaceri; nu a candidat, dar a fost IMPUS politic, într-o funcție de demnitate publică și are „un dinte” împotriva protestatarilor, fiindcă, după „Colectiv”, și-a pierdut postul, iar din ce scrie reiese că a ieșit chiar „la bătaie” cu protestatarii; Beciu precizează, în legătură cu acest aspect, al funcției publice, că „Mi-am donat indemnizatia, nu am folosit masina instituției, nu m-am plimbat pe banii țării ăsteia. Am refuzat orice consiliu de administrație” – n.r.). Nu voiam să vă mai spun că mi-e scârbă de voi, dar m-am răzgândit. Ma refer, fireşte, la postacii de p-aici...

Hotnews. Normal... Mă aşteptam. Vă supărați dacă mă uit pe A3? De acolo am reuşit să aflu că am dreptate. Poliție politică.

Agitatie mare pe fb, legata de postarea mea. Normal, DIGI e in varful trebii. Ok. Pai, să acceleram. Va explic din nou, ca sa nu o mai dam pe dupa cires.

1) Romania are lagare de exterminare, in loc de închisori;

2) Romania torturează deținuții, asa cum aflam zilele astea, desi oamenii aia trebuie sa fie doar privați de libertate;

3) Romania nu respecta Constitutia, această lege fundamentală garantând tuturor dreptul la viață şi la demnitate;

4) Orice manifestant impotriva unei legi a amnistiei, avand in vedere ca cele de mai sus sunt adevarate, incurajează tortura şi lagărele. Asta, în literatura de specialitate, ar putea avea legătură cu nazismul;

5) Punctul 4 ar fi discutabil dacă în cauză ar fi fost sistemul de detenție din Norvegia, unde nu se sinucid 120 de oameni pe an;

6 ) Este evident că avem o justiție abuzivă, ceea ce ne face să credem ca prin puşcarii sunt şi oameni nevinovați, abuzați, pentru care amnistia este ultima speranță;

7) Cei care ma înjură pe fb ar trebui să tacă, fiindcă eu am dovedit că am avut dreptate, in tot ceea ce am afirmat în ultimii ani, în vreme ce ei au ratat mereu.

8) Gâdea difuzează chiar acum un pixel albastru, din care rezultă clar că avem poliție politică;

9 ) Ştiu, dacă mă înjurați nu vă place Antena 3;

10) De data asta o întrebare: Cum vi s-a părut confuzia Codruței Koveşi legata de data comenzii biletelor lui Ghiță, care era, de fapt, data înființării agenției care a emis biletele?

11) Coldea? Tot pixel albastru?

12) Iohannis e mediator şi echidistant? Probabil şi cu un trecut perfect...

Bine.

Pace tuturor!

PS

Inainte sa imi analizati limbajul folosit in postare, la adresa manifestantilor, va atrag atentia ca m-au facut mizerabil, prin scandări, la maxima audiență, pe toate televiziunile: "PSD si ALDE, aceeaşi mizerie". Asta strigau gingaşii, la care adăugau îndemnuri să fim arestați, normal, cu toții.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-20

In legatura cu acest articol...

VICEPREȘEDINTE ALDE, atac suburban la manifestanții anti-grațiere: ”ANIMALELOR, mi-e scârbă de voi!”. Vezi de ce spune că este un protest NAZIST

ALDE, o primă reacție la insultele lui Beciu: „A vorbit pe persoană fizică”
Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
20 Ian 2017

EXISTA O SINGURA SOLUTIE CU MAFIA FSN-ISTA...............PUSCARIA..........BASTA......GAME OVER...AMIN>>>>>>>>>>>>>>DE CE ITI E FRICA NU SCAPI
F-B-I-5VAGINE
20 Ian 2017

ce seamana acest comunist BECIU cu IGOR DODON....sunteti frati bai ciuma rosie?
GREU INCERCAT
20 Ian 2017

MAI DRAGA STIMABILE BECIU, .DOAR O VORBA SA-TI MAI SPUN. TE POTRIVESTI DE MINUNE CU PLAVANUL ALA DE TARICEANU.
IGOR DODON
20 Ian 2017

HARASO TAVARISCI....ETO BECIU...KOMUNIST TAVARISCI DE LA ALDE BUCURESTI...KA-LIN---KAKALIN.....VODKA VODKA RAS-PUTIN.............AM RAS PUTIN VODKA CU GHEATA...........HA HA HA STUPID PEOPLE........AICI SUNT BANII DUMNEVOASTRA....MAFIA KOMINTERNISTA BURGHEZIA ROSIE FSN-PSD VA JEFUIESTE DIN 1989...VOTATI CU INCREDERE......SORIN OVIDU VANTU...HA HA HA
BACIU 2
20 Ian 2017

BRAVO VERE, MERG SI EU TREI STATII. ASTA E ECHIPA LUI TARICEANU. CUM E TURCU SI PISTOLU.
MHAI
20 Ian 2017

Domnu....daca te uiti in ccastoare, o sa constati de asemenea ca ai dreptate!
IULIAN
20 Ian 2017

Nu e "PSD si ALDE, aceeaşi mizerie", ci "ALDE si PSD, aceeaşi mizerie", ca sa rimeze mai bine. PSD si mizerie rimeaza perfect (si ca sonor si ca substanta iar ALDE nu se lasa mai jos).
MAFIA PSD - ALDE
22 Ian 2017

P.s.d. si a.l.d.e sunt o grupare infractionala conduse de un condamnat si un penal care timp de 26 de ani au jecmanit aceasta tara. Au fost votati de analfabeti , inculti , asistati ,bugetari trantori la stat , spagarii din spitale ,militieni , popi pensionari dusi cu mintea de latrinele lui voiculescu si ghita fugaru..
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz