2020-04-07 14:04

UPDATE. TĂRICEANU anunță încheierea unei alianțe politice între ALDE și Pro România. Reacția lui PONTA

 |  12:20
UPDATE. TĂRICEANU anunță încheierea unei alianțe politice între ALDE și Pro România. Reacția lui PONTA

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat, miercuri, că a hotărât, împreună cu liderul Pro România, Victor Ponta, încheierea unei alianțe politice și constituirea de grupuri parlamentare comune.

„Discuții fructuoase în această dimineaţă cu liderul Pro România, Victor Ponta : am discutat o viitoare colaborare sub forma unei Alianțe politice!

ALDE şi Pro România vor avea grupuri parlamentare comune, şi astfel vom fi a treia forță politică parlamentară , după PSD şi PNL. 

În perioada imediat următoare grupurile de lucru ale celor două partide se vor întâlni pentru a stabili proiectul politic al Alianţei şi protocolul de colaborare”, a scris Tăriceanu, pe contul său de Facebook.

Pe de altă parte, preşedintele Pro România, Victor Ponta, a precizat, miercuri, că în urma discuţiilor cu ALDE s-a progresat „foarte mult” în direcţia participării la un proiect comun între cele două formaţiuni politice, dar o decizie în acest sens nu a fost încă luată.

„Pe 22 iulie am spus 'dacă ALDE iese de la guvernare, suntem dispuşi să discutăm un proiect politic comun!'. Azi am progresat foarte mult în acest sens! Nu am luat decizii - dar am discutat şi progresat! Când mai mulţi oameni se aşază la masă cu intenţii bune - sunt şanse mai mari de succes. Este o nevoie de o uriaşă schimbare a modului de guvernare a ţării / un 'reset' total al administraţiei publice şi al direcţiei economice. Trebuie să găsim soluţii şi oameni capabili să le aplice. Noi suntem Pro România şi ţinem cu România!”, a scris, miercuri, Ponta pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-07Parerea ta...

LA MASA țIGANULUI
07 Aug 2019

Mai aveți pretenție la un confort și civilizație cu astfel de oameni ? Ieri ai semănat vânt, mâine aduni furtuna , fugi fugi ca vin băieți buni. Oameni cu cazier murdar conduc Romania .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine