2019-10-17 13:37

ALDE s-a decis. Pe cine susține în funcția de PREMIER

 |  11:35
ALDE s-a decis. Pe cine susține în funcția de PREMIER

Purtătorul de cuvânt al ALDE, Varujan Vosganian, a declarant după şedinţa Biroului Politic că partidul o susţine pe Viorica Dăncilă pentru funcţia de premier.

Oficialul ALDE mai adaugă că, înainte de votul final în cazul nominalizării, reprezentanţii formațiunii vor să aibă o discuţie cu Dăncilă.

"Evoluţia ulterioară a evenimentelor, în ipoteza firească că doamna Dăncilă va fi nominalizată ca premier, opţiunile pe care le avem şi le-am comunicat ieri se referă la continuarea activităţii legislative privind reforma în Justiţie, aspecte care se referă la mediul de afaceri şi politicile economice şi un anumit mod de raportare a miniştrilor şi a Guvernului la grupurile parlamentare. O comunicare ce să unească voinţa politică a Guvernului şi a Parlamentului într-o singură voce şi să existe între miniştri şi premier o colaborare care să fie bazată pe comunicare şi respect. Odată cu demisia lui Mihai Tudose, un anumit tip de atitudine politică o considerăm de domeniul trecutului", a declarat Vosganian.

Susţinerea Vioricăi Dăncilă a fost votată în unanimitate în Biroul Politic ALDE. Reprezentanţii PSD şi ALDE vor merge cu acest mandat la Cotroceni, astăzi, de la ora 12.00, când sunt programate primele consultări. Din delegaţia ALDE vor face parte Graţiela Gavrilescu şi Daniel Chiţoiu.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-17Parerea ta...

ANONIM
17 Ian 2018

BAI NATIONALITATE CONLOCUITOARE NU MAI MERGE SA TE UNGI CU MIR CA SA STAI CA UN BANDIT LIBER SI SA FACI SI POLITICA CELOR CARE TE TOLEREAZA.................................................
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray