2020-04-03 07:23

ALDE susține propunerea PSD, dar nu e încântată de REMANIERE

 |  18:43
ALDE susține propunerea PSD, dar nu e încântată de REMANIERE

Vicepreşedintele ALDE Teodor Meleşcanu, ministru de Externe, a declarat marţi la Parlament că formaţiunea sa consideră că nu trebuie făcute remanieri largi şi că doreşte păstrarea portofoliilor.

"Noi suntem de părere că nu trebuie făcute remanieri foarte largi. Dacă o să fie nevoie de ceva, se va discuta în coaliţie, dar în principiu poziţia pe care o avem noi, ALDE, este aceea de a ne păstra portofoliile şi cu aceeaşi miniştri", a afirmat Meleşcanu după întâlnirea cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea.Întrebat dacă ALDE îl va susţine pe Tudorel Toader în viitorul Cabinet, Meleşcanu a spus că da.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-16Parerea ta...

@MELESCANU
16 Ian 2018

ACEASTA BATRINA ROZATOARE COMUNISTA CIND DISPARE DIN POLITICA ???
DIPLOMAT DE KKT
17 Ian 2018

DRAK-NEA , PROSTARICEANU (ei sunt conducatorii statului paralel) CU TOATA MAFIA LOR care-i foarte raspandita in structurile statului TREBUIE IZOLATI IN PENITENCIARE PENTRU MEDITATIE, APOI CONFISCATE AVERILE LOR PANA LA RUDE DE GRADUL PATRU.DRAK-NEA , PROSTARICEANU CU TOATA MAFIA LOR sustin ca sunt alesi dar de catre cine de catre ramasitele, gunoaiele umane ale societatii aflate in deriva si in baza unor norme FACUTE DE EI PENTRU EI HOTII SI BANDITII. PRIN NEMERNICIA CELOR CE AU CONDUS RO DUPA 1990 UIMIM LUMEA INTREAGA ......................
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine