2020-06-05 10:30

Alegerea lui MELEȘCANU la conducerea Senatului, NECONSTITUȚIONALĂ

 |  14:56
Alegerea lui MELEȘCANU la conducerea Senatului, NECONSTITUȚIONALĂ

Curtea Constituțională a decis miercuri, după mai mutle amânări în acest caz, că alegerea lui Teodor Meleşcanu la conducerea Senatului este neconstituţională.

CCR a decis, ca urmare a sesizării a 33 de senatori din ALDE, PNL,PMP, UDMR şi neafiliaţi, că alegerea lui Meleşcanu, fost membru ALDE, dar susţinut de PSD, la conducerea Senatului este neconstituţională.

”În urma deliberărilor, Curtea Constituţională, cu majoritate de voturi, a admis sesizarea şi a constatat că Hotărârea Senatului nr.36/2019 pentru alegerea preşedintelui Senatului este neconstituţională. Decizia este definitivă şi general obligatorie şi se comunică Senatului”, se arată în comunicatul Curţii Constituţionale.

Reacția lui Meleșcanu

Teodor Meleşcanu a declarat că până acum nu are decât o comunicare a preşedintelui CCR şi că aşteaptă să vadă comunicatul Curţii şi motivarea, petnru ca apoi să susțină un punct de vedere.

”Aştept decizia Curţii Constituţionale, deocamdată nu am avut decât o comunicare a preşedintelui care a spus că sesizarea referitoare la alegerea preşedintelui Senatului a fost admisă cu majoritate de voturi. Aştept să văd comunicatul Curţii Constituţionale şi motivarea şi apoi voi avea un punct de vedere”, a declarat Meleşcanu pentru News.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-22Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
22 Ian 2020

motivarea este ca ti-ai schimbat partidul(ALDE) cu psd si nu e voie sa candidezi din partea altcuiva la functia de presedinte de senat.dupa anticipate n-ai decat sa candidezi din nou ca si psd-ist daca mai ramai in Palavra-Javra-ment
CUCUDURU
22 Ian 2020

Mai babalacule chiar nu ai in pic de bun simt. Uitate la tine cum arati. Cred ca poti intelege ca nimeni nu te mai vrea. Mi e greata a cand te vad.
HAHALERE
23 Ian 2020

Ce mai vrea si molia comunista
CETATEAN
04 Feb 2020

Sa se anuleze toate actele in care a lucrat si semnat
CIUMA ROSIE
04 Feb 2020

Meleshka, Mileshka sunt nume rusesti,deci si mumia comunista MELESCANU este tot un rusnac deghizat in cetatean roman.DAVAI CEAS DAVAI PALTON DAVAI PETROL DAVAI PADURILE DAVAI GOLD....cu asta se ocupa el in politica
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine