2020-07-06 20:21

ALEGERI. Liderul ALDE, Călin Popescu-TĂRICEANU: „Pentru referendum nu am votat, sunt modalităţi mai simple de măsurare a popularităţii preşedintelui…”

 |  12:01
 ALEGERI. Liderul ALDE, Călin Popescu-TĂRICEANU: „Pentru referendum nu am votat, sunt modalităţi mai simple de măsurare a popularităţii preşedintelui…”

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat duminică, după ce a votat, că este în interesul românilor să aibă oameni capabili să îi reprezinte în Parlamentul European.

„Cred că este în interesul nostru să avem oameni care să fie capabili să ne reprezinte, cu experienţă politică îndelungată, pentru că acolo este un loc în care conflictele şi luptele dintre grupurile parlamentare se tranşează în favoarea celor mai buni, celor care ştiu să lupte. (...) Văd că este o participare numeroasă şi acest lucru mă bucură, pentru că înseamnă că este interes pentru aceste alegeri pentru Parlamentul European, care au un rol important şi vor avea un rol şi mai important pe măsură ce fiecare va înţelege că deciziile care se iau în forurile europene ne afectează viaţa noastră, a românilor, de zi cu zi", a afirmat Tăriceanu, potrivit Agerpres. În opinia sa, orice vot reprezintă „un exerciţiu” pentru viitoarele alegeri, iar partidele, în momentul de faţă, îşi pot măsura capacitatea de mobilizare şi de atragere de votanţi. Tăriceanu a precizat că nu a votat la referendum. „Pentru referendum nu am votat, pentru că pentru măsurarea popularităţii preşedintelui sunt modalităţi mult mai simple şi mai puţin costisitoare pe care le putem utiliza. Nu trebuie să organizăm un scrutin pentru acest lucru”, a susţinut liderul ALDE. Călin Popescu-Tăriceanu a votat, împreună cu soţia, la o secţie organizată la Clubul Sportiv Şcolar nr. 5 din Bucureşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz