2019-12-14 14:33

ALEGERI.Ce mesaj a transmis Klaus IOHANNIS după ce a ieșit de la VOT

 |  10:33
 ALEGERI.Ce mesaj a transmis Klaus IOHANNIS după ce a ieșit de la VOT

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj extrem de laconic la venirea la secția de votare de la Liceul Jean Monnet: „Haideți la vot!”

Ulterior, la ieșirea din secție, Iohannis a transmis un mesaj mai lung: „Veniți la vot dragi români, pentru că azi puterea politică este la voi. Astăzi decidem împreună cum arată România de mâine. Merită, chiar merită să votați. Azi decideți pentru următoarele luni, ani. Suntem la primele alegeri dintr-un ciclu mai lung, începutul unei serii de alegeri și azi puteți începe să schimbați România. În campania electorală am constatat că am avut mai multe inițiative de mobilizare la vot decât altădată. Mă bucură foarte mult și țin să mulțumesc tuturor celor care au inițiat campanii de mobilizare pentru vot, companii, ONG, persoane private. Veniți la vot, nu lăsați pe alții să decidă în locul vostru!”.

Reamintim că președintele a declanșat și un referendum pe justiție cu două întrebări, care are loc în paralel cu alegerile europarlamentare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-26Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Dar eu…Eu pentru cine votez? Pas cu pas, au trecut cinci ani de când fostul edil al Sibiului s-a mutat la Palatul Cotroceni. După ce a făcut primul pas de cinci ani, acum Klaus Iohannis mai vrea să-și prelungească viza de flotant în București pentru încă un cincinal
07 Noi 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray