2020-04-10 00:23

Alegerile ANTICIPATE, sub semnul întrebării. Ciolacu îi RĂSPUNDE președintelui Iohannis: ”Vrei să te faci de râs? Treaba ta!”

 |  19:03
Alegerile ANTICIPATE, sub semnul întrebării. Ciolacu îi RĂSPUNDE președintelui Iohannis: ”Vrei să te faci de râs? Treaba ta!”

Condițiile pentru alegerile anticipate devin tot mai greu de îndeplinit. Ca răspuns la apelul președintelui Iohannis la adresa PSD, Marcel Ciolacu rămâne de neclintit în decizia sa. Ba mai mult, liderul social-democraților consideră că PSD nu poate fi acuzat că nu face majoritate pentru a pica Guvernul Orban II.

”Sunt două chestiuni, într-adevăr. Și o concluzie!

 Prima. Premierul este desemnat să guverneze, nu să pice. Acesta este spiritul Constituției.

A doua. Atunci când refuzi o propunere responsabilă, un premier capabil să formeze o majoritate pentru învestire, înseamnă că ești sigur că ai voturile necesare și pentru pasul doi. Vrei să guvernezi, îți votezi guvernul! Vrei să te faci de râs și să nu-ți votezi propriul guvern? Treaba ta! Dar nu acuza PSD că nu face majoritate în locul tău pentru a-ți pica guvernul tău!

Deci cine este responsabil pentru declanșarea crizei și aruncarea României în instabilitate politică și economică, domnule Iohannis?!”, scrie Marcel Ciolacu pe pagina sa oficială de Facebook.

Președintele Klaus Iohannis a făcut, joi, un apel către PSD pentru a-și reconsidera poziția de a boicota votul de învestitură a Guvernului Orban II.

Fără prezența social-democraților în plen, ședința s-ar putea amâna... la nesfârșit. Astfel, dacă trec cele 60 de zile de la demisia Guvernului Orban, nu pot fi îndeplinite condițiile pentru declanșarea alegerilor anticipate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-21

In legatura cu acest articol...

Președintele Iohannis, CERERE de ultimă oră pentru PSD: ”Să-și reconsidere punctul de vedere!”

Iohannis, MÂNDRU de numirile la șefia Parchetelor: ”Sunt foarte buni!”
Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
20 Feb 2020

Domnule Ciolacu,cred ca esti constient ce va urma Vezi si adu ti aminte sa nu fi facut vreo ilegalitate cat de mica pentru ca acum se scotoceste in arhive ca sa ti gaseasca vreo ,,scapare dea dumitaleDaca nu ai platit factura la gunoi fugi repede si plateste o pentru ca o sa fii numit evazionist fiscal si vei merge la dl Dragnea Presul are justitea in palma si nu scapi
MARELE SINGURATIC
21 Feb 2020

„Aveți nevoie disperată de ajutor”: PSD pledează pentru salvare !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine