2020-02-26 22:43

Alegerile de sâmbătă vor aduce un ”suflu nou” la PSD Ilfov

 |  14:39
Alegerile de sâmbătă vor aduce un ”suflu nou” la PSD Ilfov

Una din cele mai importante filiale PSD – cea din Ilfov – se numără printre cele în care se organizează alegeri pentru o nouă conducere.

Singurul candidat înscris - până acum - în cursa pentru funcția de președinte este Gheorghe Bolintineanu, un politician mai puțin cunoscut în spațiul public, însă despre care nu se poate spune că nu este cunoscut de ilfoveni.

Asta pentru că, din punct de vedere administrativ, Gheorghe Bolintineanu este unul din cei mai activi consilieri județeni din Ilfov.

Din punct de vedere politic, Gheorghe Bolintineanu este membru PSD din 1998. Și-a început activitatea politică în TSD, unde a fost președinte al organizației în Măgurele (localitatea natală) și, ulterior, vicepreședinte al TSD Ilfov.

A urmat, apoi, trecerea la ”organizația mare”, unde a ocupat funcția de vicepreședinte PSD Ilfov, iar după dizolvarea din CEx, a preluat conducerea organizației județene, ca președinte interimar.

Sâmbătă, Gheorghe Bolintineanu va fi – mai mult ca sigur – ales președinte ”plin” al PSD Ilfov, în cadrul conferinței jdețene de alegeri, acesta având girul tuturor organizaiilor locale din Ilfov.

Ce-și propune viitorul președinte PSD Ilfov?

Rezultate mai bune pentru organizația județeană a partidului, susținerea programului de guvernare, dar și rezolvarea cât mai multor probleme ale locuitorilor din județ, dat fiind faptul că, în calitatea sa de consilier județean, este foarte familiarizat cu aceste probleme.

Mai exact, Gheorghe Bolintineanu spune că își dorește investiții în infrastructură pentru modernizarea județului, reabilitarea rețelei de drumuri și a celor de canalizare, dar și susținerea agicultorilor din județ, în special al legumicultorilor, știut fiind faptul că Ilfov este un puternic bazin legumicol al țării.

Așadar, planurile candidatului la șefia PSD Ilfov sunt ambițioase și este de așteptat ca, având, deja, susținerea tuturor colegilor din județ, acesta să fie ales mâine președinte al PSD Ilfov, aducând un ”plus” de imagine partidului.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine