2020-02-26 22:37

Alegerile prezidenţiale 2014. Ordinea tuturor candidaţilor pe buletinele de vot în primul tur de scrutin

 |  15:00
Alegerile prezidenţiale 2014. Ordinea tuturor candidaţilor pe buletinele de vot în primul tur de scrutin

Alegerile prezidenţiale 2014. Ordinea tuturor candidaţilor pe buletinele de vot. Candidatul UDMR la alegerile prezidenţiale, Kelemen Hunor va fi primul înscris pe buletinul de vot la alegerile prezidenţiale. Liderul Uniunii este urmat de Klaus Iohannis, Dan Diaconescu şi Victor Ponta, potrivit tragerii la sorţi făcută de preşedintele BEC, judecătoarea Veronica Năstasie.

Citeşte şi: 

Alegerile prezidenţiale 2014. Ordinea tuturor candidaţilor pe buletinele de vot. Potrivit tragerii la sorţi, lista candidaţilor pe buletinele de vot continuă cu independenţii şi candidaţii propuşi de partidele neparlamentare: William Brînză, Elena Udrea, Mirel Mircea Amariţei, Teodor Meleşcanu, Gheorghe Funar şi Zsolt Szilagyi.

Alegerile prezidenţiale 2014. Ordinea tuturor candidaţilor pe buletinele de vot. De asemenea, în continuare pe buletinul de vot se vor afla: Monica Macovei, Constantin Rotaru, Călin Popescu Tăriceanu şi Corneliu Vadim Tudor.

Alegerile prezidenţiale 2014. Ordinea tuturor candidaţilor pe buletinele de vot. Primăria Capitalei a anunţat că programul de lucru al serviciilor de evidenţă a persoanelor din Bucureşti a fost prelungit, sâmbătă, între orele 8.00 şi 16.00, şi duminică, între orele 08.00 şi 21.00, pentru alegerile prezidenţiale.

Alegerile prezidenţiale 2014. Ordinea tuturor candidaţilor pe buletinele de vot. Programul a fost prelungit pentru eliberarea actelor de identitate persoanelor cu drept de vot.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine