2020-07-06 21:08

ALEGERI.Liderul PMP, Traian BĂSESCU: „Îi rog pe români să vină la vot, este un scrutin extrem de important…”

 |  12:33
 ALEGERI.Liderul PMP, Traian BĂSESCU: „Îi rog pe români să vină la vot, este un scrutin extrem de important…”

Candidatul PMP aflat pe prima poziţie a listei de candidaţi, fostul preşedinte Traian Băsescu, spune că alegerile europarlamentare sunt extrem de importante în situaţia în care se află Uniunea Europeană şi că trebuie creat un nou început al Uniunii Europene. El a afirmat şi că la referendumul convocat de preşedintele Klaus Iohannis românii sunt chemaţi să spună dacă vor sau nu stat de drept.

„Îi rog pe români să vină la vot, este un scrutin extrem de important. (...) Pe de altă parte, pentru România avem acest referendum convocat de preşedinte în care românii sunt chemaţi să spună dacă vor stat de drept sau nu. De fapt, ăsta e mesajul de fond al întrebărilor, al celor două întrebări şi aici în mod clar trebuie să răspundem pozitiv celor două întrebări prin prezenţă de bună seamă”, a declarat Traian Băsescu, potrivit Agerpres.

El a mai spus că nu se aştepta să fie aglomerat la secţia de votare şi consideră că acest lucru este un semn bun.

Întrebat dacă România a avut stat de drept în ultimii ani, fostul şef al statului a răspuns: „Oricum, este mai de drept decât a fost până în 2004, dar în mod categoric trebuie corectat (…) După aceşti 10 ani nişte modificări trebuiesc făcute, unele s-au făcut, altele vor trebuie făcute în mod categoric, mai ales cele pe care ni le impun decizii ale Curţii Constituţionale şi directive ale Uniunii Europene, cum este cea cu privire la confiscarea extinsă şi cea cu privire la consolidarea prezumţiei de nevinovăţie”. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz