2019-10-19 18:31

Alertă! Dăncilă a decis. Ce se va întâmpla cu Lia Olguța Vasilescu

 |  11:00
Alertă! Dăncilă a decis. Ce se va întâmpla cu Lia Olguța Vasilescu

Viorica Dăncilă a început curățenia în PSD după condamnarea lui Liviu Dragnea. Premierul a mărturisit ce se va întâmpla și cu Lia Olguța Vasilescu, una dintre cele mai apropiate persoane de fostul lider PSD.

Viorica Dăncilă a spus ce se va întâmpla cu Lia Olguța Vasilescu. Ea a susținut că are o colaborare foarte bună cu liderul PSD și că aceasta va rămâne în conducerea partidului. Dăncilă a adăugat că nu înțelege de unde și de ce au apărut informații potrivit cărora ar fi divergențe.

„Avem o colaborare foarte bună. Azi Olguța a fost alături de noi. Și-a spus și punctul de vedere. Nu avem nicio problemă. Olguța Vasilescu va rămâne în conducerea PSD. Nu știu de unde a apărut această informație că sunt divergențe”, a declarat Viorica Dăncilă, la finalul CEx al PSD.

Olguța Vasilescu este vicepreședinte al PSD. Ea nu mai este purtătorul de cuvânt al partidului, precizând că a avut această funcție pe timpul campanie la europarlamentare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-29Parerea ta...

FREACA MENTA
09 Iun 2019

URSOICA SI PLUMB II SUGEA SOSETELE SI CHILOTI LUI TERENTE
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Jocul preferat al Olguței: alba-neagra pe salarii De aproape un an de zile, ministrul Muncii și Justiției Sociale, Lia Olguța Vasilescu, anunță pe toate posturile TV, și prin postări online, că salariile bugetarilor vor crește, mai ales după ce contribuțiilor sociale au trecut de la angajat la angajator
05 Apr 2018

PUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray