2020-07-05 21:11

PSD își păstrează majoritatea! Marcel CIOLACU, ales în locul lui DRAGNEA la șefia Camerei DEPUTAȚILOR

 |  15:38
PSD își păstrează majoritatea! Marcel CIOLACU, ales în locul lui DRAGNEA la șefia Camerei DEPUTAȚILOR

Deputatul PSD Marcel Ciolacu a fost ales, miercuri, preşedinte al Camerei Deputaţilor, post rămas vacant după condamnarea lui Liviu Dragnea, informează News.ro.

Ciolacu a obţinut 172 de voturi pentru postul de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Deputatul PNL Raluca Turcan, susţinută şi de PMP şi USR, a obţinut 100 de voturi, iar candidatul UDMR, Kelemen Hunor, a fost votat de 20 de deputaţi.

La prezentarea candidaturii sale pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu a declarat: „Democraţie înseamnă un mandat totuşi de patru ani. Am făcut ca şi partid suficiente greşeli sau decizii care ne-au costat, deoarece poporul întotdeauna are dreptate. Asta nu înseamnă că putem să ne jucăm cu cuvântul democraţie sau cu cuvântul majoritate sau să facem şi să răsturnăm lucrurile de fiecare dată când vrem noi”.

Acesta reiterat ideea că Guvernul poate cădea doar prin moţiune de cenzură, acesta fiind un demers democratic.

„Trece moţiunea de cenzură, pleacă guvernul. Nu există alt tip de democraţie în toate Europa. Eu mulţumesc grupului pentru că m-a nominalizat şi vreau un singur lucru să vă spun: eu, în politică, am avut prieteni, colaboratori, parteneri, dar niciodată duşmani. Am avut adversari politici şi o să am în continuare numai adversari politici şi nu duşmani”, a mai spus Ciolacu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz