2020-08-09 12:59

ALERTĂ: Iohannis a REFUZAT propunerea PSD de premier interimar (SURSE)

 |  11:02
ALERTĂ: Iohannis a REFUZAT propunerea PSD de premier interimar (SURSE)

Este ALERTĂ la Cotroceni: preşedintele Klaus Iohannis ar fi refuzat propunerea PSD de premier interimar, în persoana vicepremierului Paul Stănescu. Surse au declarat pentru ŞTIRIPESURSE.RO că şeful statului l-ar prefera pe Mihai Fifor în această funcţie.

Surprinzător sau nu, preşedintele Klaus Iohannis ar fi refuzat însă ca vicepremierului Paul Stănescu să preia funcţia de prim-ministru interimar. Surse au declarat pentru ŞTIRIPESURSE.RO că şeful statului ar fi, însă, de acord cu numirea lui Mihai Fifor în această funcţie.

Surse citate de Antena 3 spun că Mihai Tudose a ajuns la Palatul Cotroceni pentru a-i înmâna personal demisia lui Klaus Iohannis.

Tudose şi-a dat demisia din funcţia de prim-ministru luni seară, după ce Comitetul Executiv Naţional al PSD i-a retras sprijinul politic. La plecarea de la reuniunea CExN, Tudose a anunţat că îşi va depune demisia şi nu va asigura interimatul funcţiei, adăugând că în locul său de programul zilei de marţi se va ocupa vicepremierul Paul Stănescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-16Parerea ta...

ANONIM
16 Ian 2018

Palmierul oare nu este îngrijorat ca nevasta lui este penală obținând case si venituri ilegale ???? De ce nu o salvează returnand casele ...banii si alte beneficii obținute ilegal de nevasta lui ...si de care a beneficiat si palmierul !!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz