2019-10-17 23:26

ALERTĂ. Liderii PSD se vor reuni LUNI într-o ședință de URGENȚĂ. Cine sunt cei care au cerut tranșarea rapidă a crizei din partid

 |  14:40
ALERTĂ. Liderii PSD se vor reuni LUNI într-o ședință de URGENȚĂ. Cine sunt cei care au cerut tranșarea rapidă a crizei din partid

Comitetul Executiv Naţional al PSD se va reuni luni în şedinţă, au declarat, sâmbătă, pentru Agerpres, surse social-democrate. Potrivit surselor citate, cel mai probabil, membrii Comitetului Executiv Naţional se reunesc la Bucureşti, la ora 14.00.

Mai mulţi lideri ai PSD au cerut, în acest sfârşit de săptămână, convocarea de urgenţă a Comitetului Executiv Naţional (CExN) al partidului, pentru "tranşarea" actualei crize politice, declanșată în urma conflictului pe față dintre Livu Dragnea și Mihai Tudose. "Privesc şi eu cu îngrijorare ceea ce se întâmplă în viaţa politică de câteva zile. Nu pot fi indiferentă, chiar dacă sunt preocupată primordial de problemele Capitalei. Observ că motoarele administraţiei publice centrale şi locale au încetinit ... este o reacţie organică la criza politică. Cei care suntem, încă, responsabili pentru ceea ce se întâmplă cu România trebuie să acţionăm urgent în sensul reinstaurării unui climat politic la standarde europene, de profesionalism, rigoare, civilizaţie, valori comune de respect faţă de Constituţie şi legile ţării. (...) Cred că trebuie să ne întâlnim urgent într-o şedinţă a Comitetului Executiv National pentru a tranşa criza politică. Apoi, să ne reîntoarcem urgent la muncă. Orice soluţie va reieşi din dezbaterea CExN va fi mai utilă pentru ţară decât instabilitatea actuală", a scris vicepreşedintele PSD Gabriela Firea, pe Facebook. Şi vicepreşedintele social-democrat Rovana Plumb este de părere că situaţia de instabilitate din ultima perioadă nu mai poate continua. "Situaţia de instabilitate din ultima perioadă nu mai poate continua! Fiecare zi care trece într-un astfel de climat este dăunătoare românilor. De aceea, consider că PSD trebuie să convoace cât mai rapid CExN - pentru a tranşa lucrurile şi pentru a ne întoarce la o stare de calm şi predictibilitate", a spus şi Rovana Plumb. Şi preşedintele Comisiei parlamentare pentru controlul SRI, Claudiu Manda, a cerut convocarea de urgenţă a Comitetului Executiv Naţional al PSD. "Consider că trebuie convocat cât mai repede Comitetul Executiv National al PSD. Situaţia din ultimele zile nu poate aştepta până la CExN de la Iaşi. Românii aşteaptă de la noi predictibilitate şi stabilitate, aşteaptă punerea în aplicare a programului de guvernare asumat. Guvernul trebuie să funcţioneze ca o echipă unită şi să îşi ducă la îndeplinire obiectivul votat de Parlament: o viaţă mai bună pentru români", a scris Manda pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-13Parerea ta...

ROMA
13 Ian 2018

20 ianuarie 2018 sa fie inceputul sfarsitului pentru aceasta gasca de infractori tradatori de tara psd alde.dragnea un mincinos cronic care a adus dezastru in romania.organizatia terorista udmr este lasata sa streseze pe romani cu aberatiile lor in loc sa fie arestati.taxe ,inflatie taxe inventate minciuni asta au facut aceste animale in 2017.nu reprezinta oamenii tarii ei reprezinta mafia si tradatorii de tara.trebuie intrat peste ei in parlament si guvern alergati ca niste mutanti genetici ce sunt.plus presa sluga acestor nenorociti.
RAID
13 Ian 2018

Uite o curioziate:il angajeaza cineva pe dragnea la o firma privata?
SPARTAN
13 Ian 2018

Dragnea se pregateste de plecarea in Srrbia sau Madagascar??
MAFIA PSD
13 Ian 2018

Toate minciunile gruparii mafiote psd au devenit toxice pentru Romania. Asa zisa crestere economica falsa bazata pe consum a dus la o crestere a inflatiei la cel mai inalt nivel din UE. Au crescut taxele locale la un nivel insuportabil si isi bat joc de invatamant, sanatate si justitie. Vinovati sau mai bine zis complici la distrugerea economiei si a celorlalte institutii sunt votantii psd care au oeducatie precara asa cum isi doreste mafia bolsevica adica CIUMA ROSIE.
PARAIPAN
14 Ian 2018

SPER CA TZARANUL PROST DIN TELEMORMAN , VA FI IN SFIRSIT DAT AFARA DIN TOATE FUNCTZIILE . A FURAT DESTUL , E TIMPUL SA FACA UN PAS IN SPATE .
@RAID
14 Ian 2018

POATE FISU' , CA SA-L DEA HRANA LA PORCI .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray