2020-04-08 14:09

Alianță între Umaniști și Neculai Onțanu pentru Sectorul 2!

 |  13:23
Alianță între Umaniști și Neculai Onțanu pentru Sectorul 2!

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) a decis să susțină candidatura lui Neculai Onțanu pentru Primăria Sectorului 2 al Capitalei.

"În precedentele mandate de primar, domnul Onțanu a demonstrat că este un edil competent, responsabil și onest, realizările sale administrative fiind incontestabile și, din păcate pentru locuitorii sectorului 2, neegalate de cei care i-au succedat în funcție.  Aceste argumente au fost hotărâtoare în decizia Umaniștilor de a încheia o alianță electorală punctuală cu Neculai Onțanu, demers care demonstrează obiectiv că PPU(social-liberal) înțelege să pună interesele concrete ale cetățenilor deasupra oricăror jocuri politice", susține partidul ADER într-un comunicat de presă trimis redacției. 

Angajându-se să desfășoare o campanie electorală corectă și constructivă, bazată pe soluții concrete pentru cetățeni, nu pe denigrări și jocuri de culise, PPU(social-liberal) are că obiectiv prioritar – care va fi demonstrat constant cu listele de candidați – identificarea și promovarea transparentă a celor mai buni lideri pentru administrația publică locală din România, se mai precizează în comunicatul de presă. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-02Parerea ta...

UN CETATEAN
02 Mar 2020

Doamne, Ontanu chiar nu se mai satura de facut afaceri. Sectorul2 arata cel mai urat si neingrijit. Bani cheltuiti pe reabilitari proaste, parcari zero, strazi reparate zero, dar aveam roata ca la Londra si alte jucarii pentru fraieri. Pe orice teren liber numai mall uri si blocuri, vile, nimic spatiu verde.
COMISARUL PARAIPAN
02 Mar 2020

si poate-l intrebati pe ontanu cum a fost cand a impartit cu cocos-udrea spaga pentru Kauflandul din Obor cum au jefuit de la proprietari terenurile hocus-pocus ca sa le vanda la supermarket si tot felul de escrocherii cu piata tot cu mafiotii cocos-udrea impreuna.Votati cu incredere ha ha ha stupid people sa se imbogateasca mafia imobiliara niste jigodii comuniste
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine