2019-11-19 02:55

Alianţa USR-PLUS acuză că i-au fost VANDALIZATE mai multe corturi şi prisme electorale din Bucureşti

 |  15:09
Alianţa USR-PLUS acuză că i-au fost VANDALIZATE mai multe corturi şi prisme electorale din Bucureşti

Alianţa 2020 USR PLUS acuză că, în cadrul unei acțiuni coordonate, i-au fost vandalizate mai multe corturi și prisme electorale din Bucureşti. Este lesne de înțeles că acuzațiile duc direct către PSD.

"Suntem sub atac. Noaptea ca hoţii, ne-au distrus corturile din Bucureşti şi mai multe prisme cu afişajul Alianţei 2020 USR PLUS. A fost o operaţiune coordonată de vandalizare a corturilor şi panourilor Alianţei", anunţă Alianţa 2020 USR PLUS.

"Noi compensăm prin muncă, entuziasm, profesionalism, calitatea candidaţilor şi a ideilor propuse, compensăm prin foarte mult voluntariat şi prin donaţii de la cei care ne susţin. Cu cât Alianţa creşte, cu cât mesajul nostru ajunge mai departe şi la mai mulţi cetăţeni, cu atât le e mai frică de noi şi vor să ne oprească prin cele mai murdare metode. Aşa sunt ei, o mafie de hoţi care distrug totul în jur. Noi punem corturi şi ei ni le taie. Noi lucrăm cu voluntari, ei lucrează cu cuţitari", mai afirmă Alianța.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-08Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Miliarde electorale Se ascute lupta electorală, cadourile electorale sunt în plin proces de aprobare la Parlament, Dragnea și Tăriceanu îi atacă la baionetă pe Cioloș și Iohannis
01 Noi 2016
UDMR și ura de mitici Culmea mesajelor electorale pare să o bată în aceste zile UDMR, care a lansat afișe pe care stă scris cu litere mărețe sloganul Salvăm Clujul de București”. Există și în varianta pentru Oradea și probabil vor apărea și în alte orașe. Apoi, sub mesajul principal este printat „Taxele noastre să îmbogățească Ardealul. NU Capitala!”
25 Oct 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray