2019-11-14 21:44

Alianța USR-PLUS, cerere de ultimă oră pentru președintele Klaus Iohannis

 |  18:25
Alianța USR-PLUS, cerere de ultimă oră pentru președintele Klaus Iohannis

Dacian Cioloș și Dan Barna, liderii Alianței USR-PLUS, îi cer președintelui Klaus Iohannis să nu accepte nominalizarea lui Eugen Nicolicea pentru funcția de ministru al Justiției, se arată într-un comunicat de presă al Allianței.

”Eugen Nicolicea este unul dintre autorii asaltului PSD împotriva Justiției, un impostor fără pregătire juridică temeinică, o bătaie de joc pentru această funcție atât de importantă în statul român”, se mai precizează în sursa citată.

Alianța 2020 subliniază că Nicolicea este direct responsabil pentru eliberarea din pușcării înainte de termen a peste 14.000 de infractori, printre care tâlhari periculoși și violatori, dintre care 700 s-au întors înapoi la închisoare după comiterea unor noi infracțiuni.

”Acest om în această poziție este un real pericol pentru siguranța famililor noastre și pentru sistemul juridic din România. Nominalizarea lui Eugen Nicolicea la Ministerul Justiției are un singur scop, adoptarea ordonanțelor de urgență care îl scapă pe Liviu Dragnea de condamnarea la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul numirilor fictive. Alianța USR-PLUS va face totul pentru a ne asigura că Liviu Dragnea nu va reuși să scape de lege”, conchid Dacian Cioloș și Dan Barna în comunicat.

Comitetu Executiv al PSD a decis miercuri retragerea sprijinului politic pentru ministrul Justiției Tudorel Toader și propunerea ca înlocuitor a deputatului Eugen Nicolicea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-17Parerea ta...

MAFIA PSD.
18 Apr 2019

Inca o dovada ca mafia nu are oameni pregatiti ci politruci jegosi care toata viata au lucrat pentru interlopi si gashti de infractori. NICÂCÂCEA SI șerbANUS nicolae lucreaza pentru grupuri de infractori la legi cu dedicatie. Vezi legea cazinourilor pe insula Belina. Acesti impostori in nici o tara europeana nu ERAU IN LIBERTATE.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray