2020-02-21 14:46

Alianța USR-PLUS, PĂRĂSITĂ de un alt candidat la europarlamentare

 |  23:57
Alianța USR-PLUS, PĂRĂSITĂ de un alt candidat la europarlamentare

Oana Popescu, fost secretar de stat pentru afaceri europene la Ministerul Muncii, a anunţat că renunţă la candidatura la europarlamentare pe listele Aliantei 2020. Ea spune că nu este vorba despre o alegere existenţială între a fi sau a nu fi în politică, ci despre faptul că se va dedica "la maximum" societăţii civile.

"Am renunţat la candidatura la europarlamentare pe listele Alianţei 2020.

Am participat la acest proces considerând că voi avea astfel ocazia să fac mai mult bine, mai repede, mai multor oameni. Am constatat că - cel puţin momentan - nu este aşa. Prefer să ocup locul care consider că îmi oferă cel mai bun context să-mi folosesc la maximum capacităţile, iar acest loc rămâne, deocamdată, societatea civilă, mediul profesional de analiză, de politică internaţională, de comunicare etc.

Nu “renunţ”, nu m-am ofilit că am dat de greu, nu e o alegere existenţiala între a fi sau a nu fi în politică, nu sunt râzgâiată", scrie Oana Popescu pa pagina sa de Facebook.

Ea spune că va continua să sprijine şi că va vota Alianţa 2020.

"Voi continua să încerc să construiesc un mediu politic care, în alt moment, să îmi ofere contextul propice de a face tot ce ştiu mai bine în serviciul public - iar atunci voi reveni şi mă voi implica din nou", adaugă ea.

Oana Popescu spune că nu este nicio legătură între decizia ei şi cea anunţată în urmă cu o zi de Valeriu Nicolae. 

Valeriu Nicolae, un apropiat al liderului PLUS Dacian Cioloş şi fost secretar de stat în Ministerul muncii în Guvernul Cioloş, şi-a anunţat marţi demisia din partid.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-10Parerea ta...

ANONIM
11 Apr 2019

SE DESTRAMA CARUTA....
ANONIM
11 Apr 2019

Iar sobolanii fug care incotro.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine