2019-05-26 02:41


Alianța Vestului face ravagii! Un nou oraș vrea să adere. Un cunoscut primar a făcut anunțul

 |  14:02
Alianța Vestului face ravagii! Un nou oraș vrea să adere. Un cunoscut primar a făcut anunțul

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea, a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că a discutat cu primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, iar în urma acestei discuţii şi Deva se va alătura Alianţei Vestului, la începutul anului viitor.

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea (PNL), a anunţat, miercuri, pe Facebook, că Alianţa Vestului înseamnă avantaje şi pentru Deva, astfel că oraşul pe care îl conduce se la alătura Alianţei Vestului.

”În prima parte a anului 2019, chiar am vorbit cu domnul primar Ilie Bolojan şi se va concretiza în sensul că şi Deva va intra în această Alianţă a Vestului în prima parte a anului 2019. Această alianţă înseamnă multe avantaje pentru Deva, un oraş cu 70.000 de locuitori. Sunt proiecte comune, dar nu chiar toate comune. Pentru noi exercitiul bugetar 2021 - 2027 şi a fi într-o astfel de alianţă însemană oportunităţi mult mai mari pentru municipiul Deva de a accesa fonduri europene”, a declarat Oancea.

Edilul din Deva a vorbit şi despre conectarea oraşului pe reţelele de drumuri şi căi ferate de mari viteză.

”Un oraş nu se poate dezvolta ca o insulă urbană. În primul rând avem nevoie de interconectivitate, de reţele de drumuri, de căi ferate. Fiind interconectate aceste localităţi şi Deva are aceasta oportunitate în culoarul pan-european al autostrăzii prin linia ferată de mare viteză, suntem alături de celelalte oraşe mari şi împreună putem să ne dezvoltăm. Sunt facilităţi care ţin de timpii de deplasare. Nu mai discutăm de distanţa în kilometri, ci de distanţa în timp. Ori toate aceste lucruri impun şi Deva în aceste proiecte, iar cetăţeniipot beneficia”, a mai spus Oancea.

Primarul din Deva a mai anunţat că şi oraşele Reţiţa şi Târgu Jiu doresc să se înscrie în Alianţa Vetsului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-12

TAGURI: alianta vestului, deva,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


UN CETATEAN
12 Dec 2018

Acesti primari sunt impotriva Romaniei unite. Nu vor sa mai faca parte din tara asta. Sunt de partea Ungariei si vor sa se uneasca cu ea..Nu credeam ca voi apuca asa ceva. Ei sunt patrioti? Sau nu stiu ce este asta..... BOC facea doar interesele lui BASESCU si nu ale romanilor
ANONIM
12 Dec 2018

Remarcați și faptul că proiectele pe care le propun nu asigură o distribuire echitabilă a fondurilor de dezvoltare accentuând dezechilibrele regionale în privința dezvoltării ?
CERECT
12 Dec 2018

Este necesar ca tot mai multe judete transilvane sa adere la astfel de proiecte care sa le dezvolte la standarde occidentale. Indepartarea de MAFIA BUCURESTIULUI le va face mai puternice economic si vor ridica standardele de viata in comunitatile lor. Nu mai dati bani la Bucuresti unde este concentrata mafia BIROCRATICA SUPRADIMENSIONATA. SUCCES VESTULUI CIVILIZAT.
@ CORECT
12 Dec 2018

Asta inseamna ca nu suntem un stat independent si suveran. Contrar Constitutiei. Adica, cei patru primari sunt tradatori de neam. Fara alte comentarii...Aparent ei spun una, in realitate este alta...Tradatori ...pacat ...Credeam ca BOC vrea binele tarii...pacat
ANONIM
12 Dec 2018

Marsavia tradarii de tara cu acte facute si semnate de catre romanii din foto. Daca la alegerile locale vor fi alesi in locul lor 4 primari de etnie maghiara Transilvania va avea granita cu Romania la Predeal.
ANONIM
12 Dec 2018

DE CIT CU TERENTE DE TELEORMAN , MAI BINE SE ALEGE PRAFU DE TARA
Random imageUltimele stiri


STARBAG