2020-06-01 08:58

Alina Gorghiu anunță numele unor eventuali viitori miniștri

 |  22:58
Alina Gorghiu anunță numele unor eventuali viitori miniștri

PNL, Alina Gorghiu, a declarat, marti, ca Adriana Saftoiu - candidat la Camera Deputatilor in Bucuresti - ar putea fi ministru al Educatiei, iar Florin Citu - candidat la Senat in Bucuresti - ministru al Finantelor sau al Economiei, potrivit Agerpres.

"Vorbesc de oameni in PNL foarte bine pregatiti. Adriana (n.r. Saftoiu) poate sa fie foarte bine un ministru al Educatiei, Florin (n.r. Citu) la Economie sau Finante. Sunt oameni care oricand ar putea sa ocupe un portofoliu de ministru fara sa am vreo ezitare sa-i propun pentru asta si fara sa ma gandesc ca nu stiu in prima secunda ce vom face acolo. Diferenta dintre noi si PSD este aceasta. (...) Temerea mea este ca daca PSD ajunge la guvernare, va veni cu aceeasi Ecaterina Andronescu, care este un dezastru pentru sistemul de educatie din Romania si o spun raspicat: temerea mea este ca vor veni cu tot felul de oameni care habar nu au si ca o sa faca aceeasi politica din ultimii 26 de ani", a spus Gorghiu, la B1 Tv. Ea a afirmat ca in randurile PNL sunt oameni competitivi. "Noi venim cu o oferta foarte concreta, oameni care sunt foarte bine pregatiti si care nu au niciun fel de ezitare in a-si spune punctul de vedere chiar daca nu este popular", a mai adaugat liderul PNL.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-06Parerea ta...

ANONIM
07 Dec 2016

prostii, daca nu vrei sa validezi coruptia generalizata si crima organizata, boicoteaza tot ce inseamna stat românesc!
CROCODILUL FLAMAND
07 Dec 2016

ASA MERITA OLIGOFRENII ASTIA CARE SE CRED POLITICIENI...SUNT DOAR CLICA DE TERORISTI KUSHER DIN DECEMBRIE 1989...CINE-I VOTEAZA SA FIE BLESTEMAT CU TOT NEAMUL SA MOARA IN CHINURI GROAZNICE....ROMANIA E TARA UNDE 27DE ANI S-A LEGALIZAT TERORISMUL....JAFUL...SPURCACIUNEA POLITICO-BORDELISTA NUMITA "PARTIDE".....SUNT DOAR GASTI MAFIOTE......SERVICIILE CONDUC TOTUL..MAI EXACT CLANURILE SECURISTE CARE AU ASASINAT OAMENII DUPA 22DECEMBRIE IN CEL MAI SCARBOS MOD......VENIT SA APARATI DEMOCRATIA.....PRRRRRRRRRRR RAPPAPAPAPAPAM....HA HA HA V-AM CIURUIT...HA HA HA STUPID PEOPLE.....ACUM VREM VOTURI VA DAM UN PUI CONGELAT SI O VODCA,TIGAI ETCETERA....SA FITI BLESTEMATI....PRAFUL SA SE ALEAGA DE VOI MIZERIILOR...SODOMA SI GOMORA E PREA PUTIN...SA MURITI IN CHINURI...CU TOT NEAMUL BLESTEMAT
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine