2020-05-25 18:42

Alina Gorghiu anunţă pe ce se bazează PNL la moţiunea de cenzură

 |  07:42
Alina Gorghiu anunţă pe ce se bazează PNL la moţiunea de cenzură

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat, duminică seara, că nu are deloc aşteptări de la PSD în privinţa susţinerii moţiunii de cenzură, în schimb se bazează pe celelalte partide din coaliţia de guvernare.

"Nu pe cei din PSD, nu cred că îi vom convinge primii să se alăture acestui demers. Nu am deloc mari așteptări de la PSD. În schimb am mari așteptări de la celelalte partide din coaliția care susține guvernul. Am așteptări de la UNPR. Da, cred că este un punct de inflexiune în politica românească. De la celelalte partide din coaliția care susține Guvernul, am așteptări de la ALDE, și de la partidele din Opoziție care își vor formula un punct de vedere — PRSO, partidul domnului Fenechiu, cei care în mod firesc, în opinia mea, vor susține moțiunea de cenzură", a precizat Alina Gorghiu, în cadrul unei emisiuni la Digi 24.

Deputatul liberal a susţinut că va discuta cu președintele UNPR, Gabriel Oprea, despre moțiunea de cenzură.

„Responsabilitatea PNL de a iniția acest demers într-un moment crucial pentru societatea românească. Acum, mingea nu se mai află la noi în teren. Se află la domnul Oprea în teren care așa cum a clamat de fiecare dată că înțelege care este interesul public aș spera să facă și acum. Să o facă în mod real, pentru că de la discurs la realitate poate să fie un drum foarte lung sau poate să însemne un vot la o moțiune de cenzură. Voi avea discuții cu domnia sa săptămâna viitoare, vom avea discuții cu toți liderii de partide politice parlamentare", a afirmat Alina Gorghiu.

PNL va depune luni o moțiune de cenzură pe tema lipsei de credibilitate a Guvernului Ponta. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine