2020-02-29 00:13

Alina Gorghiu aruncă BOMBA: ”Băsescu a făcut TROC cu Dragnea”

 |  19:35
Alina Gorghiu aruncă BOMBA: ”Băsescu a făcut TROC cu Dragnea”

În timp ce toată clasa politică e uimită de noile transferuri de pe scena politică (mai ales dintre PMP spre PSD), co-președintele PNL, Alina Gorghiu vine cu o explicație uimitoare: Traian Băsescu și Liviu Dragnea au făcut un troc politic, chiar dacă se află, cel puțin aparent, pe părțile opuse ale baricadei. Dușmanul comun ar putea fi, în acest caz, Victor Ponta.

”Stanga e in dificultate, e un fel de hemoragie, plecarile sunt condamnate, venirile sunt laudate. E o intelegere intre Basescu si Dragnea, e un troc, in opinia mea e un troc, de-a lungul timpului, punctele lor de vedere au coincis: gratierea totala, pe temele cheie din justitie converg opiniile lui Dragnea si Basescu, se vb de traseism, despre modificarea majorititatii parlamentare.

Ponta are o forma de ipocrizie si discurs dublu, e neserioasa abordarea, acum cateva zile sustinea motiunea, eu mizez pe bun simt si decenta, daca critici guvernul si esti nemultumit de masurile guv si dna Dancila, n-ai cum sa nu votezi, mi-e greu sa cred ca va avea pe unde va scoate camasa Ponta daca nu va vota motiunea dupa ce le-a spus jumate de an ce guvern prost e asta, miciile capricii nu ma intereseaza” a declarat Alina Gorghiu la Digi24.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-30Parerea ta...

LEVST.
29 Mai 2018

mai bine zis S-AU INTALNIT LA TROC, chiar daca Taratze(nele) sunt reci, porcu-i de 'ai porc, mananca si rece , nu numai cald...
HMM...
29 Mai 2018

Am uitat, cât pe-aci! Voi ocupați locuri pe podiumul rușinii politicii românești (oriunde v-ați afla...la butoane și/ori în ”opoziție”), dar PREMIUL SPECIAL ÎL OCUPĂ CURVELE DE LA UDMR! ĂȘTIA ADEVĂRAȚI TRASEIȘTI ȘI CURVE! EI SUNT GAICA SAU FERMOARUL CARE UNEȘTE POLITICA DE STÂNGA CU AIA DE DREAPTA, ȚINÂND ȘI EI CU MÂNA, ORI PICIORUL PE CEI (RE)VENIȚI LA BUTOANE, DUȘMANI, ORI BA!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
29 Mai 2018

apropos de TRASEISM si UE(ca Romania cica se pretinde membru UE)...in UE regula este cam asa..cine devine traseist dupa ce este ales la un partid si migreaza la alt partid PIERDE 100% mandatul....si plus de asta NIMENi NU-l MAI PUNE PE LISTE VREODATA...vedeti cati traseisti exista in UE....nu prea exista deloc asa ceva...cum e cu UE? se pare ca NUE
TRADATORI DE TARA
29 Mai 2018

TOATE FRUMUSETILE LUMII SINT FACUTE DE OAMENI . . DAR SI TOATE JOSNICIILE . = JOSMICIILE =
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine