2019-11-15 00:17

Alina Gorghiu candidează pentru un post de EUROPARLAMENTAR

 |  16:33
Alina Gorghiu candidează pentru un post de EUROPARLAMENTAR

Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, a anunțat, vineri, că senatorul Alina Gorghiu și-a anunțat candidatura pentru alegerile europarlamentare din anul 2019, transmite Mediafax. Gorghiu a precizat că încă nu și-a depus dosarul de înscriere în cursa internă a PNL, însă acest lucru este foarte probabil.

"Din Timiș avem deocamdată anunțată candidatura doamnei senator Alina Gorghiu pentru alegerile europarlamentare. Am avut o discuție telefonică cu colega Alina Gorghiu alaltăieri (n.r. miercuri), mi-a spus că dorește să-și anunțe candidatura și i-am spus că evident că are susținerea mea. În ședința pe care am avut-o ieri (n.r. joi), am pus pe ordinea de zi și acest subiect și în unanimitate Biroul Politic Județean consideră potrivită candidatura doamnei Alina Gorghiu și apreciind prestația pe care a avut-o ca senator de Timiș până acum, și-a dat votul pentru susținerea acestei candidaturi pe o poziție cât mai bună pe listă. Evident, i-am transmis că are dezlegare să facă uz în actul de comunicare și unde consideră de cuviință, pentru că are susținerea și a mea personală și susținerea Biroului Politic Județean cu unanimitate de voturi. A fost prezentă foarte mult în județ, a fost prezentă dacă nu în tot județul, dacă nu într-o foarte mare parte a sa și a organizat o mulțime de conferințe de presă în care și-a prezentat activitatea parlamentară. Prin urmare, prestația dânsei are aprecierea noastră și avem încredere că și din postura de europarlamentar își va face datoria", a afirmat primarul municipiului Timișoara. Gorghiu a afirmat pentru Mediafax că nu și-a depus încă documentația pentru o candidatură la alegerile europarlamentare, însă este foarte probabil să facă un astfel demers."Încă nu mi-am depus oficial candidatura. Până pe 1 octombrie o să mă mai consult și cu colegii din conducerea centrală. Este măgulitoare susținerea filialei din care fac parte și susținerea personală a primarului Robu. Pentru mine înseamnă mult acest suport, pentru că în opinia mea este cea mai bună filială din România a PNL. Este foarte probabilă depunerea acestei candidaturi pentru Parlamentul European din partea mea, dar când o voi face oficial o să anunț într-o conferință de presă", a declarat senatorul PNL.În prezent, Alina Gorghiu este senator PNL de Timiș. În decembrie 2016, și-a dat demisia din funcția de președinte al PNL, după rezultatul partidului său la alegerile parlamentare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-21Parerea ta...

ANONIM
21 Sep 2018

Alinuța...sa se hotărască ....dacă i.a placut puța, sa stea acasa si sa fete.....nu poti fi cu curul in doua luntre.....sau vrea sa isi asigure pensie si de la UE...cum de fapt vor toate fosilele ratate ale politicii...monta...corban... cacarau...buldogul...acum si parasutele politicii....chiar Alinuța, ai luat acordul si de la olteanu ???
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray