2019-08-18 07:49

Alina Gorghiu: Deplasarea în SUA nu a fost făcută din bani publici

 |  13:50
Alina Gorghiu: Deplasarea în SUA nu a fost făcută din bani publici

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, că vizita pe care a efectuat-o în SUA a fost una privată, iar din delegaţia ei nu a existat niciun jurnalist. Deputatul PNL a ţinut să precizeze că deplasarea nu a fost făcută din bani publici.

"Nu există niciun fel de participare în delegație a vreunui jurnalist. Întâmplarea face că vizita a fost una privată, deci pe banii celor care au participat în delegație, adică eu și cei doi senatori Ben Oni Ardelean și Iulian Dumitrescu, că am auzit și scenariul în care din bani publici fac această deplasare. Nu. Am făcut această deplasare primind o invitație la National Prayer Breakfast, am adăugat acestui eveniment și alte întâlniri, în Congres, cu think-tank-uri, cu tot ceea ce înseamnă comunitatea de români din Chicago și din Washington. Nu a participat niciun jurnalist în această delegație și mă bucur că am rezolvat încă o dilemă a presei din România", a afirmat Alina Gorghiu.

Chestionată dacă în această deplasare a mers și soțul ei, Alina Gorghiu a răspuns afirmativ.

Aceasta a mai spus că rămâne în continuare cu numele de Gorghiu și nu de Isar.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-08Parerea ta...

O IPOCRITă!
08 Feb 2016

1. Cum naiba NU din bani publici? Mai gândește-te...2. Faptul că-și păstrează numele și nu-l preia pe-al soțului (care e și scurt și rimează mai bine cu numele Alina), arată NU comoditate (prin schimbare de acte..) ci, NEIUBIRE și LIPSĂ DE RESPECT! P.S. Toate care și-au păstrat numele dinainte de căsătorie, N-AU RĂMAS până la urmă, căsătorite.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray