2020-04-05 17:40

Alina Gorghiu, despre conferința lui Iohannis: Cea mai civilizată de după 1989

 |  11:42
Alina Gorghiu, despre conferința lui Iohannis: Cea mai civilizată de după 1989

Vicepreședintele Senatului, Alina Gorghiu, a povestit cum a trăit dezbaterea organizată de Klaus Iohannis. Ea susține că a fost cea mai civilizată dezbatere de campanie de după 1989.

Cu toate acestea, dezbaterea a stârnit un val de nemulțumiri în presă (CTP, de exemplu, a refuzat invitația, dar și mulți alți jurnaliști), iar marți, de la ora 19:00, a fost organizat un protest în fața BCU. Mai mulți cetățeni s-au adunat și au manifestat nemulțumiți de faptul că nu au voie să participe la dezbatere.

„O seară frumoasă la BCU pentru democrația românească! Cea mai civilizată dezbatere de campanie de după 1989! Și au fost lămurite, punct cu punct, toate momentele importante ale mandatului prezidențial. Foarte direct și sincer. Toți cei din sală am avut impresia că România merge din nou către normalitate. Pentru prima dată, după mult timp, s-au discutat într-o campanie electorală chestiuni complexe și teme relevante pentru mandatul pus la bătaie. Klaus Iohannis i-a câștigat pe toți de partea sa și a convins că este președintele de care România are nevoie și în următorii cinci ani. Felicitări formatorilor de opinie invitați și multumiri speciale publicului din sală!”, a precizat Alina Gorghiu pe pagina ei de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-20Parerea ta...

NANA
20 Noi 2019

SA dea Domnul Dumnezeu sa ai prte la viata ta doar de homalai gay ,gangavi, parsivi , marsavi rai si mincinosi precum aceasta creatura hoata vanzatoare de copii la organe ,tante,, limberala''
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine