2020-08-13 06:32

Alina Gorghiu: Dragnea e uzat, nu poate fi premier

 |  13:50
Alina Gorghiu: Dragnea e uzat, nu poate fi premier

Liderul PNL Alina Gorghiu spune, înt-un interviu acordat News.ro, că le garantează alegătorilor că Liviu Dragnea nu va fi propus premier de către preşedintele Klaus Iohannis întrucât mandatul nu poate merge la ”o persoană compromisă, o persoană uzată”

Alina Gorghiu afirmă că prioritatea sa este câştigarea alegerilor şi nu se gândeşte în acest moment la congresul PNL care va avea loc la începutul anului viitor: ”Avem de câştigat nişte alegeri, iar acesta este obiectivul cu care mă trezesc dimineaţa, mă culc seara. Dacă mai e vreunul din colegii mei care, în loc să se ocupe de campanie, îşi reglează acum conturile pentru Congres, credeţi-mă că, dacă i-aş afla ideea, l-aş da afară”.

Liderul PNL anunţă că luni, în şedinţa conducerii partidului, va fi discutat proiectul de lege privind salarizarea unitară în sistemul bugetar, urmând a începe negocieri cu sindicatele şi patronatele. Ea menţionează că liberalii se vor consulta cu Guvernul, care lucrează, în Ministerul Muncii, pe viziunea privind această salarizare unică.

Întrebată dacă premierul Dacian Cioloş ar trebui să se înscrie într-un partid, după alegeri, în condiţiile în care Guvernul va fi unul politic, preşedintele PNL spune că apartenenţa la un partid ”ar fi un gest de asumare a întregului pachet de reformă” şi că ”uşa PNL rămâne deschisă”. 

Gorghiu mai spune, în interviul pentru News.ro, că PNL "stă prost cu banii" în această campanie electorală.

”Bugetul este unul important, pentru că partidele politice nu îşi fac campanie cu aer, îşi fac campanie cu bani. Ce este esenţial, pe această legislaţie şi, în general, într-o campanie electorală este să îţi faci campanie cu bani legal obţinuţi, ceea ce se şi întâmplă în PNL”, menţionează Gorghiu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-13Parerea ta...

MANIX
14 Noi 2016

Un barbat poate sa fie uzat.Dar cel mai nasol este pentru tine.Tu te-ai "uzat"ca femeie ! Premier nu ai cum sa fii niciodata.Este postul pe care si tu esti constiienta ca nu il poti ocupa niciodata.Nu te duce mansarda .
CROCODILUL FLAMAND
14 Noi 2016

TOATE PARTIDELE AU STRANSE LEGATURI CU TERORISTII DIN DECEMBRIE 1989 CARE DUPA CE AU ASASINAT 1000DE OAMENI SI AU RANIT 2500 AU JEFUIT SUTE DE MILIARDE DE EURO>>>>>MARELE RECORD LA JAFUL KOMINTERNIST IL ARE PSD SI PDL...............CLICI MAFIOTE>>>>>>>>>CUM DRACU SPUI CA NU AI BANI...CAND ATATIA "LIBERALI" DE TIPUL FENECHIU SUNT LA PUSCARIE PENTRU JAF SI TEROARE BOLSEVICA.....NICI 666ITZIK-ESCROCHERESCU666 NU ARE BANI...CA A PUS AVERILE PE NUMELE LUI FIE-SA IMPREUNA CU FATA LUI ROTSCHILD...EL E SARAC S CINSTIT...DAR BANII FURATI SUNT LA FIE-SA..MARE LATIFUNDIAR....ARE TOT JUDETUL CONSTANTA SI CALARASI......S-A IMPROPRIETARIT CU JUMATATE DE REGAT.................MAFIA KOMINTERNISTA TREBUIE BAGATA URGENT LA MALAXOR.....SUNT NISTE TERORISTI MAI MARI DECAT OSAMA BIN LADEN....MULT MAI PERICULOSI
MAMA LUI NOAH
14 Noi 2016

DRAGNEA E UZAT PONTA E AGENT TU ESTI PROASTA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz