2020-01-25 12:27

Alina Gorghiu: Îi cer demisia ministrului Darius Vâlcov

 |  19:10
Alina Gorghiu: Îi cer demisia ministrului Darius Vâlcov

Ministrul de Finanțe, Darius Vâlcov, trebuie să demisioneze, potrivit copreședintelui PNL, Alina Gorghiu. Aceasta consideră că menținerea sa în funcție ar dăuna imaginii și credibilității României.

Copreședintele Partidului Național Liberal, Alina Gorghiu, i-a cerut lui Darius Vâlcov, ministrul de Finanțe Publice, să își dea demisia din Guvernul condus de premierul social-democrat Victor Ponta. „Finanțele țării nu pot fi gestionate de o persoană care este suspectată de săvârșirea faptelor de corupție, chiar dacă se bucură e prezumția de nevinovăție, pe care eu o respect”, a explicat liderul liberal.

Gorghiu a adăugat că un ministru decredibilizat afectează negocierile cu creditorii externi ai statului român, relatează Agerpres. „Îi cer demisia ministrului Darius Vâlcov. Nu pentru că eu cred că este vinovat, acest lucru îl va stabili Justiția, ci pentru faptul că este anormal ca, într-o democrație și într-un stat care se respectă, să stai cu un ministru care este suspectat de fapte de corupție”, a mai spus deputatul PNL.

Alina Gorghiu l-a criticat și pe premierul Victor Ponta pentru că îl păstrează în Executiv, deși este anchetat pentru fapte de corupție. „Astăzi, când ar trebui să-i solicite demisia de onoare lui Darius Vâlcov, face o eschivă jenantă de la subiect. Ca și cum n-ar observa elefantul din sufragerie, Ponta ne vorbește despre contribuția decisivă a ministrului Vâlcov la Codul fiscal”, a concluzionat politicianul liberal.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-15Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
14 Mar 2015

25de ani s-au scurs sub bagheta magica a dirijorului MATUSALEM ISARESCU de la BANCA ANTINATIONALA a ROMANIEI Bilantul?Pai ia sa vedem...toate bancile falimentate de el si de oamenii lui (TEMESAN,PASCARIU,DAN RADU RUSANU,GHITZA,FLORICA ETC)...industria si agricultura jefuite si distruse...toata oligarhia actionari la multinationale pe modelul NASTASE-PATRICIU-VANTU-BASESCU Probabil ca s-au furat peste 300de miliarde de euro si s-au dus in tarile calde...precum berzele Si acum un pic de circ si catuse,iar recuperarea prejudiciilor...NEXAM Practic astia au furat 25de ani din vietile noastre...si au amanetat inca 50din viitorul nostru...la sefii lui MATUSALEM 666ISARESCU666 Cam asta e situatia de fapt....oligarhia de politruci girati de 666LICURICI666 si-au pregatit costumele de BARON MUNCHAUSEN...si castelele cu turnulete...mertzenul la scara si ceasurile de peste 100000euro Exact ca pe vremea lui Chiritza BArzoi ot Barzoieni....sau DUDUCA lui CAROL al 2lea si camarila personala singura solutie e GHILOTINA AUTOMATIZATA...SI MUNCA LA OCNA pentru astia
CROCODILUL FLAMAND
15 Mar 2015

sa demisioneze tot sistemul bolsevic mafioto-cleptocrat
CROCODIL DE TABLA
15 Mar 2015

Cind tara nu mai are barbati , pune , baga , o fofoloanca in fata la inaintare . Ce stie ea de Liberalism ?
ANNA
15 Mar 2015

Femeiusca asta ,cantemirista ca si Udrea si ca si alte scolite pe ...puncte,are o singura idee ,dar fixa:sa ni-i puna iar pe pedelachei la tzutzuroiul cu bani.Asa ca hai cu blaga,videanu,anastase,vass si....mai spuneti-i voi pe ceilalti ,ca mie mi-e scarba.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine