2019-10-19 03:10

Alina Gorghiu îi cere SOCOTEALĂ Ministrului de Interne: ”Vei răspunde!”

 |  18:13
Alina Gorghiu îi cere SOCOTEALĂ Ministrului de Interne: ”Vei răspunde!”

A trecut aproape o săptămână de la evenimentele din 10 august şi apar doar semne de întrebare şi nimeni nu-şi asumă răspunderea, susţine senatorul PNL Alina Gorghiu. Ea atrage atenţia că autorităţile nu explică suficient ce gaze au folosit jandarmii la protestul din Piaţa Victoriei, în condiţiile în care mulţi protestatari au reclamat stări de rău.

"Carmen Dan, ţi-e limpede că vei raspunde la un moment dat, alături de echipa ta manevrată politic din conducerea Jandarmeriei, pentru tot balamucul generat pe 10 august, nu-i aşa?! Radiografia săptămânii trecute de la miting arată prost! Numărul plângerilor penale depuse la Parchetul Militar în legătură cu evenimentele din 10 august a ajuns la 206! Vă îndemn pe toţi să-i încurajăm pe cei care au suferit să depună plângere. În acelaşi timp autorităţile nu explică suficient ce gaze au fost folosite în Piaţa Victoriei, în contextul în care unii participanţi reclamă stări de rău şi chiar solicită ajutor medical. Halal lipsă de transparenţă!”, a scris într-o postare pe Facebook senatorul PNL Alina Gorghiu.Ea atrage atenţia că joi se împlineşte o săptămână de la evenimentul din 10 august şi nimeni nu-şi asumă răspunderea pentru violenţele dintre protestatari şi jandarmi, apărând doar mai multe semne de întrebare.„Iar concluzia e şi mai tristă: Mâine se va împlini o săptămână de la evenimentele din 10 august şi nu apar decât semne de întrebare şi deloc asumări ale răspunderii! Nicio demisie”, continuă Gorghiu.Senatorul PNL enumeră şi câteva întrebări pe care urmează să i le adreseze ministrului de Interne în Comisia de Apărare: numărul efectivelor de jandarmi care au fost în Piaţa Victoriei, care a fost cantitatea de substanţe iritante lacrimogene, grenade, alte materiale specifice utilizate pe 10 august în Piaţa Victoriei şi de ce fel au fost ele, de câte ori s-au utilizat jeturile de apă împotriva manifestanţilor, câţi jandarmi călare au fost mobilizaţi în Piaţa Victoriei şi care a fost numărul de câini-poliţişti folosiţi în misiune.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-16Parerea ta...

ANONIM
16 Aug 2018

Alinutza ,ia spune ce ai face tu daca un vecin dusman de al tau ar veni si ti ar sparge geamurile si capul ala de maimutza drogata si te ar scoate afara in mijlocul strazii ,apoi tot el ti ar deschide dosar penal si te ar ameninta ca tu ai opus rezistenta si n ai vrut sa iesi in strada Asa ati facut voi :tu cu Sica si cu iohannis ati adus ultrasii ca sa rastoarne guvernul Nu ati reusit si acum sariti la jandarmi ca de ce nu ti au lasat gealatii sa intre la guvern Asta miroase de la o posta a incercare de lovitura de stat bai curvete drogat si ve ti incurca o rau de tot
CIOCIOLINA ,CURVISTINA
17 Aug 2018

Sa stii ca esti urmarita pas cu pas ,curvoiule nebun .
ANONIM
17 Aug 2018

vei da socoteala alinutza vei plati !!
ANONIM
18 Aug 2018

DU-TE PROASTO LA UN LOGOPED NU MAI ENERVA LUMEA CU RARAIELILE TALE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray