2020-07-04 12:39

Alina Gorghiu îl compară pe Zgonea cu „Miss Univers”

 |  22:49
Alina Gorghiu îl compară pe Zgonea cu „Miss Univers”

Co-preşedintele PNL l-a ironizat pe preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, care este desemnat de PSD să elaboreze un set de principii pentru votul prin corespondenţă.

După ce Valeriu Zgonea a pregătit şi prezentat principiile votului prin corespondenţă, acestea s-au dovedit insuficiente: caracterul secret al votului, accesibilitatea si echitatea acestuia au fost singurele idei.

Alina Gorghiu a proftat de prilej pentru a-l ironiza miercuri seara la TVR pe Zgonea, comparând principiile sale cu un raspuns pe care il dau in general concurentele la Miss Univers care nu reusesc sa spuna nimic mai mult decat: "sa fie pace in lume"

"Principiile lui Zgonea suna ceva de genul - 'sa fie pace in lume'", a spus Alina Gorghiu la TVR, amintand ca PNL are deja un proiect de lege pe votul prin corespondenta, convenit cu AEP si asociatiile din Diaspora.

In cazul in care PSD nu va accepta adoptarea acestei legi pana la 1 noiembrie, liberalii nu ar ezita chiar sa organizeze proteste.

Legea votului prin corespondenta va fi dezbatuta marti de Comisia de Cod Electoral, atat cu reprezentanti ai grupurilor parlamentare, cat si cu reprezentanti AEP.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-09Parerea ta...

ANONIM
10 Sep 2015

fa ti-a cazut vata , tine-o in dinti .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz