2020-08-13 06:30

Alina Gorghiu: Liviu Dragnea poate să păcălească. Suntem foarte atenţi!

 |  20:40
Alina Gorghiu: Liviu Dragnea poate să păcălească. Suntem foarte atenţi!

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni seara, că PNL trebuie să fie vigilent în relaţia cu PSD şi nu va mai cădea în capcana social-democraţilor cu legea salarizării, adăugând că Liviu Dragnea are un "ton împăciuitor" în ultima vreme, dar "poate să păcălească".

"PNL e partidul care a fost dispus la dialog întotdeauna. Constat nuanţa pe care Liviu Dragnea o subliniază, în discursul public, că PSD e dispus la dialog. Au şi demonstrat asta acceptând propunerea noastră, în materie de prudenţă, discutând despre Codul Fiscal", a declarat Gorghiu, la Realitatea TV, adăugând însă că social-democraţii rămân adversari politic şi că liberalii ştiu foarte bine ce "le poate pielea" celor din partidul condus de Liviu Dragnea.

"Liviu Dragnea are un ton împăciuitor, în ultima vreme, şi poate să păcălească. Îi ştim pe cei din PSD, ce le poate pielea, sunt adversarii noştri politici. Asta nu înseamnă că, pe linii importante, nu vom găsi o cale comună de a genera proiecte valoroase", a mai declarat Alina Gorghiu la Realitatea TV.

Copreşedintele PNL a calificat drept o "greşeală" faptul că Guvernul a anunţat un proiect de lege privind salarizarea bugetarilor, în condiţiile în care nu are un astfel de proiect pe care Opoziţia poate face propuneri.

Cât despre UNPR, Alina Gorghiu a precizat că acesta este un partid important, care a contribuit la adoptarea Strategiei Naţionale de Apărare şi la votarea lui Mihai Răzvan Ungureanu la şefia SIE, dar, personal, aşteaptă un semn de la toate partidele că au înţeles că Victor Ponta nu este viitorul. "Cred că şi Gabriel Oprea a înţeles că Victor Ponta este o poveste care ţine de trecut", a mai spus ea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz