2019-09-23 12:49

Alina Gorghiu: majorările salariale nu pot fi aplicate. E o crimă politică și un cinism fără margini

 |  13:53
Alina Gorghiu: majorările salariale nu pot fi aplicate. E o crimă politică și un cinism fără margini

Președintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, marți, că majorările salariale prevăzute de amendamentele la Ordonanța 20/2016 nu pot fi aplicate, ceea ce este "o crimă politică și un cinism fără margini".

"Eu sper că până la urmă ideea de responsabilitate politică nu ține exclusiv de perioada din afara campaniei, ci se aplică partidelor politice și parlamentarilor și în campania electorală. Motiv pentru care evident sper că PSD va înțelege că nu poți să manipulezi sindicate doar de dragul unor voturi și că va înțelege că a vinde iluzii față de categorii care nu o duc bine în România doar pentru voturi, știind că acele majorări salariale nu pot fi aplicate, mi se pare o crimă politică, mi se pare un cinism fără margini și un lucru pe care nu am cum să nu-l contest", a precizat Alina Gorghiu în legătură cu amendamentele aduse în Comisiile de buget, finanțe și de muncă la OUG 20/2016, potrivit cărora se majorează salariile din sănătate, învățământ și alte categorii.

Liderul PNL a mai spus că impactul bugetar este unul foarte mare, fiind "hibe" din punctul de vedere al aspectului constituțional.

"Dar, mai presus de toate, nu aspectele de procedură mă îngrijorează, ci mă îngrijorează ideea de stabilitate și de responsabilitate. Vom vedea ce se întâmplă în plen. Apelul meu către toți cei care ne urmăresc este să nu cadă în capcana acestor vânzători de iluzii din partea PSD sau de la PSD și să înțeleagă faptul că am avut precedente. Gândiți-vă că în 2008 a fost acea lege cu dublarea salariilor profesorilor, niciodată nu a fost aplicată, deși o majoritate parlamentară, parcă unanimitate la momentul respectiv, a votat acea lege", a subliniat Alina Gorghiu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray